Переваги роботи інтернету з терміналами Starlink у квартирах

У пошуках надійного інтернет-провайдера українці все частіше звертаються до Starlink. Цей всесвітній супутниковий інтернет з кожним роком збільшує свої можливості за рахунок виведення на орбіту нових супутників.

В Україні користуватися послугами Старлінк може кожен охочий. Щоб дізнатися більше про роботу Старлінку в Києві, достатньо залишити заявку на офіційному сайті та отримати обладнання поштою.

Особливості

Підключити інтернет можно, залишивши заявку на https://linkukraine.com/. Потрібно діяти за такою схемою:

  1. Перевірити покриття, щоб переконатися в наявності підключення Інтернету Старлінк за конкретною адресою. Для встановки обладнання потрібна відкрита ділянка, бо інтернет обладнання отримує з космосу. Також підійде відкритий дах.
  2. Далі потрібно ознайомитися з тарифами, уважно вивчивши всі умови роботи обладнання. Якщо є запитання, можна зв’язатися з реселлером Старлінків в Україні.
  3. На наступному етапі користувач повинен заповнити просту заявку, вказавши спосіб доставки та контактні дані.
  4. Отримати на почті обладнання та встановити його. Якщо не вдається цього зробити за інструкцією, можна подзвонити на гарячу лінію та оримати допомогу з встановки та настройці обладнання.

Для підключення до інтернету від Старлінк використовується супутникова антена. Вона здатна визначати поточне місце розташування супутників самостійно і змінювати свою позицію для забезпечення найбільш якісного прийому сигналу. При підключенні кожному користувачеві видається комплект обладнання, що включає супутникову антену, Wi-Fi роутер, 30 м кабелю, спеціальне кріплення для фіксації антени, кабелі живлення та підключення. Можливе одночасне підключення до 120 користувачів. Діапазон робочих температур дуже широкий: від -30 до +50.

Плюси

Підключення Інтернету Старлінк має безліч плюсів:

  1. Висока швидкість передачі (до 250 Mbps). Можна переглядати фільми та грати в онлайн ігри без найменших затримок. Навіть за великого завантаження мережі швидкість не впаде.
  2. Більшість тарифів безлімітні, тобто. не передбачають жодних обмежень на обсяг трафіку. З таким тарифом можна не стежити за мегабайтами, що використовуються, і качати стільки, скільки потрібно.
  3. Обробка заявок на підключення відбувається максимально оперативно.
  4. Співробітники негайно виїжджають для встановлення та налаштування обладнання.
  5. Старлінк – це інтернет майбутнього. Згодом кількість його супутників становитиме десятки тисяч, що дозволить покрити всю земну кулю. Інтернет стане доступний абсолютно скрізь, навіть у непрохідних джунглях.
  6. За всіх переваг Старлінк вартість цього інтернету цілком доступна. При цьому за якістю він перевершує всі інші провайдери.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь