Наймодніші жіночі блузки у літньому сезоні: як обрати

Блузки – популярний вид жіночого одягу, представлений величезною кількістю моделей різних фасонів.

Вибираючи відповідний стиль блузки, слід враховувати особливості фігури, особисті уподобання та модні тенденції. Можна замовити блузки на https://bogatir.com.ua/ua/zhenshchinam/bluzy-i-bluzony/ за вигідною ціною, підібравши оптимальну модель в каталозі.

Вибір стилю

Блузки, представлені у продажу, відносяться до різних стильових напрямків, кожен з яких має низку характерних ознак:

  1. Кежуал — це стиль, для якого характерна максимальна зручність. Для блуз цього стилю характерний вільний крій. Рукави у таких блузок можуть бути будь-якими: короткими, довгими або відсутні зовсім.
  2. Бохо – для блузок, виконаних у цьому стилі, характерними рисами є вільний крій та велика кількість декору, комбінування тканин, багатошаровість. Досить часто ці моделі мають асиметрію в нижній частині. Основні особливості цього стилю – відчуття свободи та деякої недбалості.
  3. Для класичного стилю характерна максимальна чіткість ліній, суворий силует. Більшість моделей оснащується довгим рукавом із манжетами. Літні моделі мають короткий рукав без будь-якого декору. У таких блузок плечі обов’язково закриті – це одна з характерних ознак цього стилю.
  4. Стиль Мілітарі ось уже кілька сезонів не виходить із моди. Для таких блузок характерне поєднання таких несумісних речей, як витонченість та брутальність. Для цього стилю використовується дуже обмежена палітра: хакі, бежевий, чорний, всі відтінки коричневого. Характерні риси — досить широкі плечі, велика кількість кишень, комір-стійка, запонки.
  5. Стиль Кантрі дуже ніжний та легкий. Його основні риси це природність та простота. Для пошиття таких блузок використовуються натуральні тканини: льон, бавовна. Характерним для блуз-кантрі принтом традиційно вважається клітина. Також дуже популярними є квіткові принти. Багато моделей декоровані мереживами та шнурівкою. Ще одна відома характеристика — це рукави з підворотами або ліхтарики.
  6. Ретро – це блузки, виконані відповідно до моди 60-х. Витончений благородний силует та вишуканість оздоблення – основні риси блузок ретро. Такий одяг часто декорується рюшами та жабо. Оптимальними тканинами для подібних блуз є шовк і атлас. Рукави часто бувають прозорими.
  7. Романтичному стилю зазвичай відповідають прилеглі блузи ніжних приглушених відтінків. Їх характерна велика кількість декору: мереживо, вишивка, гіпюр.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь