Технологічний процесс друку блокнотів та декілька корисних правил

Друк блокнотів – це чудовий варіант для створення унікальних канцелярських товарів для себе та власного бізнесу. Також такі вироби стануть чудовим подарунком для кожної людини.

Можете замовити друк на huss.com.ua/uslugi-poligrafii/bloknoty у справжніх професіоналів своєї справи. Варто розглянути особливості та правила цього процесу, щоб вироби вийшли високоякісними.

Вибір матеріалів та формату блокноту

Вибираючи матеріал для виготовлення такої продукції, беріть до уваги призначення виробу. Для щоденного використання підходять блокноти, обкладинка яких виконана зі штучної шкіри або щільного картону. Також важливим є формат блокнота. Найбільш затребуваними вважаються вироби А5 та А6. Вибирайте той варіант, який є зручним для використання.

Дизайн обкладинки

У процесі створення дизайну обкладинки блокнота постарайтеся зробити так, щоб ваш стиль та бренд були відображені. Користуйтеся яскравими відтінками та логотипами, не ігноруйте ілюстрації та фотографії. Обкладинка блокноту має відповідати цілям його використання – особистий аксесуар, корпоративний подарунок, рекламна продукція тощо.

Тип друку

Блокноти можна друкувати з використанням різноманітних технік. Це цифровий та офсетний друк, тиснення фольгою та багато іншого. Вибір варіанту залежить від конкретного тиражу, а також бюджету, що є у вас. Можете поєднувати кілька видів друку, щоб отримати унікальні текстури та оригінальні ефекти.

Вибір паперу

Від якості паперу залежить зовнішній вигляд блокнота та ваші тактильні відчуття. Папір повинен доповнюватися щільним або текстурним покриттям. Можете зробити вибір на користь білих сторінок, а можете замовити блокнот з різнокольоровими та яскравими листочками.

Розміщення елементів на сторінці

Потрібно продумати, де розміщуватимуться основні елементи на сторінці. Це лінії для записів, логотип, контактні дані та інше. Між деталями має бути достатньо місця для того, щоб блокнотом було легко та зручно користуватися.

Контроль якості

Перед тим, як приступати до друку блокнота, необхідно перевірити якість макета, кольору, шрифти та зображення. Щоб друк був чітким, потрібно вибирати найвищу роздільну здатність.

Упаковка та подання

Коли блокноти будуть готові, потрібно запакувати їх у захисну плівку. Завдяки цьому їх деформації буде виключено. Додайте деякі елементи, наприклад, гумки для закриття, лясі для кріплення ручки тощо.

Якщо ви друкуєте блокноти для корпоративного використання, беріть до уваги стиль, колір та логотип компанії. При створенні блокнотів як подарунок зверніть увагу на індивідуальні переваги одержувача. Завдяки цьому готові вироби повністю виправдають основні очікування!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь