Як отримати безкоштовну освіту в Словаччині: поради та нюанси

Можливість отримати освіту в Європі стала доступною для будь-якого українського абітурієнта.

Компанія «Little dream» відкриває доступ до 19 найкращих вузів Словаччини, до яких можна вступити на безкоштовну форму навчання. Отримання диплому європейського зразка відкриває двері до найпрестижніших компаній, в яких ви зможете розпочати власну кар’єру. Якщо вам зацікавила безкоштовна освіта в Словаччині з Little dream, заповніть анкету на сайті або зв’яжіться з представниками за одним з телефонів, вказаних у відповідній вкладці.

Спеціалізація компанії «Little dream»

Мета компанії «Little dream» — допомогти українським студентам здобути якісну освіту міжнародного рівня в топових вузах Словаччини. Але найголовніше – це можливість навчатися цілком безкоштовно, не сплачуючи ніяких додаткових коштів. Чому варто обрати саме цю країну? Переваги навчання в Словаччині:

  • отримання диплому, який котирується в межах усієї Європи;
  • доступ до найкращих спеціальностей;
  • зрозуміла мова для більшості україно- або російськомовних людей;
  • розвинута інфраструктура самої країни.

Чому варто звернутися саме до «Little dream»

На вітчизняному ринку представлено багато компаній, які надають подібні послуги. Але чим «Little dream» відрізняється від конкурентів – її переваги:

  • компанія офіційно зареєстрована в Словаччині, що дозволяє працювати легально;
  • можливість звернутися до представників як онлайн, так й безпосередньо в офісі;
  • професійна підтримка на всіх рівнях: від комплектації усіх необхідних документів до супроводу у перший навчальний день;
  • навчання у професійній мовній школі – абітурієнти, які співпрацюють з компанією, можуть вивчити словацьку мову ще до початку навчання — це суттєво спростить інтеграцію в університетське середовище та допоможе швидше налагодити контакти з одногрупниками, відчувати себе впевнено в суспільстві;
  • наявність колл-центру, до якого можна звернутися в будь-який зручний час, щоб отримати консультацію;
  • понад 18 офісів, які розташовані у великих містах України.

Зареєструвавшись на сайті, ви можете цілком безкоштовно отримати чек-лист, над яким працювали профільні фахівці, для вступу до вищого навчального закладу.
Компанія «Little dream» дає унікальну можливість втілити свою мрію про якісну освіту саме зараз. Не зволікайте та почніть підготовчий процес до надходжень прямо зараз!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь