Упаковка для суші: різновиди та як обирати

Суші-екзотичне японське блюдо, яке користується популярністю серед місцевих гурманів. В основному, таку їжу замовляють з доставкою.

Щоб забезпечити надійну і комфортну доставку суші, необхідно подбати про упаковку страви. Здавалося-б немає нічого простішого, ніж вибір упаковки, проте є певні критерії вибору, на які потрібно звернути увагу. Кожна зацікавлена особа може замовити упаковку на sushipack.com.ua, де великий вибір подібної продукції. Щоб підвищити рівень сервісу, а також забезпечити збереження характеристик страви, необхідно вибрати якісні контейнери. Сумлінні власники суші-барів завжди дбають про наявність якісних упаковок. Це допоможе не тільки підняти рівень сервісу, але і збільшити лояльність клієнтів.

Продуманий вибір

Упаковка для суші повинна бути виготовлена з екологічно чистих, нешкідливих матеріалів. В основному, упаковки бувають картонними. Японці рекомендують звернути увагу не тільки на екологічність і якість упаковки, але і на її зовнішній вигляд. Таким чином, упаковка для суші повинна бути:

  • оригінальний;
  • потрібного розміру;
  • з можливістю вкласти додаткові складові-соуси, імбир, паличок та ін.

Упаковка для суші, в основному, буває з прозорою кришкою. Такі контейнери надають страві естетичність, дозволяють заздалегідь побачити і оцінити стан страви. Так як суші досить ніжне блюдо, яке швидко може зіпсуватися, упаковка повинна забезпечити всі необхідні умови для збереження свіжості. Усередині контейнера суші не повинні підсохнути або обвітритися. Упаковка повинна також забезпечити надійний захист від сторонніх запахів. Упаковка повинна бути герметичною, щоб створити необхідні умови і мікроклімат. Міцність і зручність контейнера також є важливими показниками. Упаковка для суші також повинна відповідати наступним характеристикам:

  • жорсткість;
  • ударостійкість;
  • наявність герметичної кришки;
  • вологостійкість.

Кришка повинна щільно і надійно закриватися. Матеріал повинен захищати блюдо від вологи, то стороннього впливу, повинен забезпечити насиченість смаку і аромату. Важливим критерієм є також дизайн. Саме продуманий дизайн упаковки може стати візитною карткою компанії, адже перше що кидається в очі при покупці екзотичної страви – це саме естетичність і зовнішній вигляд упаковки.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь