Навіщо потрібні цівки АК/АКСУ для тюнінгу АК 47

Кожна вогнепальна зброя має індивідуальну конструкцію. Однак абсолютно всі автомати оснащені комплектом, що складається з газової труби і цевьевой футеровки.

Такі компоненти виконуються з полімеру вогнетривкого типу, про який можна отримати більше інформації на https://tacticool.net.ua/obvis-ta-tiuninh-ak47-ak74-aksu/ інтернет-магазину Tacticool.

DLG — 136 Форенд АК47 / 74 термостійкий

Комплект, виконаний з цевьевой футеровки і газової труби, призначений для АК47/АК74 / МКМ. Компоненти виконані з жароміцних полімерів. Виробник комплекту поставляється з Туреччини виробником DLG-Tactical.

Верхня частина компонента виступає в якості планки Пикатинни, що володіє верхньою щілиною, призначеної для мушки. Також компонент володіє двома рядами фіксації М-LOK, розташованим збоку елемента. Знизу форенд оснащений кріпленнями M-LOK, які дозволяють фіксувати його передавальні ручки і на інші аксесуари.

Цівки характеризуються швидкістю і простотою монтажу, застосовуючи мінімальний перелік інструментів. Виконано виріб з термічного армованого стеклополімерного композиту. При цьому, він не починає плавати навіть після використання десяти максимально заповнених магазинів, що функціонують, дотримуючись автоматичного режиму.

DLG — 122 Цівка АКСУ

Ще один комплект, представлений турецьким виробником DLG-Tactical, який виконан із газової труби і футеровки цівки. Компоненти призначені для установки на АКС-74У, виконаного з вогнетривкого полімеру.

Зверху цівка виступає також в якості планки Пикатинни, і оснащена спеціальною щілиною, призначеної для розташування мушки. Бічні панелі компонентів оснащені двома рядами фіксації M — LOK, призначеними для різних аксесуарів, а знизу — компонентами M-LOK, орієнтованими на установку цівки на передавальну ручку або на інши аксесуарі.

Конструкція також досить проста і швидка в установці, яка може здійснюватися, не вдаючись до використання додаткових компонентів. Сам комплект виконаний з термічно стійкого склополімерного композиту.

Щоб придбати один з комплектів, необхідно перейти в інтернет-магазин Tacticool, вибрати потрібні пристрої і оформити замовлення. Відправка продукції здійснюється в день замовлення, або на наступний день після його оформлення, незалежно від вихідних. Доставка здійснюється послугами державної транспортної компанією «Нова Пошта», дотримуючись встановленого нею тарифного плану.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь