Вимикачі та розетки від Legrand Valena Life

Неправильний вибір електрики може привести до страшних наслідків і пожеж. Щоб бути впевненим в якості, краще вибирати електротовари популярних світових виробників.

Такими є продукти від компанії Legrand Valena Life.

Особливості та види вимикачів і розеток

Перед тим, як купити вимикач на https://amperok.com.ua/elektrofurnitura/brendy/cat-legrand/cat-valena-life/, необхідно визначитися з його видом і способом підключення. У цьому може допомогти проектувальник або досвідчений електрик. Лінійка електрофурнітури Legrand valena life з’явилася недавно і зараз вважається найсучаснішою лінійкою розеток і вимикачів. Вони встигли зарекомендувати себе, як зручні, прості в управлінні і монтажі, а головне доступні у фінансовому плані.

Від попередньої серії Valena, ця лінійка відрізняється більш тонкою рамою і новими дизайнерськими рішеннями. З’явилися рами з різноманітними малюнками, імітацією дерева або сталі. У деяких моделях з’явилася абсолютно нова конструкція з механізмом In Matic.

Вимикачі і розетки виготовляються тільки з термостійкого пластика і стійкого до ультрафіолету. Це означає, що білий пластик не вигорає, не жовтіє і не плавиться під дією постійного струму, що часто зустрічається в бюджетних вимикачах. Кріплення може відрізнятися, в залежності від побажання і зручності клієнта: на болтах або захопленнях.

Конструкція нової моделі

Абсолютно новий механізм In’matic являє собою надійну закриту конструкцію. Тут повністю виключається дотик до проводів і струмоведучих елементів за допомогою вбудованих шторок. Для перевірки справності виробу передбачені контрольні точки, завдяки яким немає необхідності розбирати і демонтувати вироби.

Більшість моделей представлені з безгвинтовим механізмом кріплення, а схема підключення намальована прямо на корпусі виробів. Комбінування сталі і полікарбонату дозволили отримати надійні, міцні, але в той же час гнучкі конструкції.

Їх легко монтувати в нерівних стінах. Основна лінійка призначена для вбудованого способу монтажу в цегляних, бетонних та інших стінах. Накладних моделей не так багато, але і з них можна вибрати відповідний виріб.

Для більш вимогливих клієнтів, передбачена окрема підленійка для підключення аудіо/відео техніки, побутових приладів. До них відносяться розетки в роз’ємами HDMI, HD15 (VGA), для ТБ, телефонів і комп’ютерів, та подібні до них.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь