Сухий корм для собак: різновиди та як обирати

Годівля собак часто викликає проблеми у господарів. Потрібно врахувати смаки тварин, їхню вагу, збалансувати споживання вітамінів, мінералів.

Щоб уникнути проблем, що виникають, варто скористатися вже готовими сумішами, для чого пропонується купити корм на https://101dalmatin.ua/.

Особливості пропозиції

Інтернет-магазин «101 далматинець» пропонує великий вибір сухого корму для собак різних порід, ваги та звичок у харчуванні. Серед великого асортименту можна задати систему фільтрів за такими показниками:

  1. Виробник продукції.
  2. Вік собаки.
  3. Вага та розміри тварини.
  4. Смак корму та основні інгредієнти.
  5. Група та клас кормів, наявні особливості організму собаки.
  6. Корми для тварин, які мають конкретні проблеми зі здоров’ям.
  7. Вартість упаковки.

Кожен товар має фотографію упаковки та докладний опис. Тут можна прочитати про склад продукту, його корисні властивості, яким собакам він підходить найбільше.

Вказано мінеральний та вітамінний склад, кількість калорій, щоб можна було скласти збалансований раціон харчування.

Товар має кілька варіантів розфасовки, можна підібрати найбільш оптимальну упаковку враховуючи вагу та розмір тварини, та розглянувши таблицю годівлі, складену з урахуванням думки провідних ветеринарів та заводчиків.

Переваги

На сторінках інтернет-сайту представлені товари лише відомих виробників. Вони відрізняються високою якістю, перевіреними властивостями, діють на організм тварин позитивно. Важливим фактором є привабливість сумішей для домашніх тварин. Вони віддають перевагу їхній їжі з людського столу.

Усі компоненти збалансовані, вони не призводять до ожиріння собак та інших негативних наслідків. Важливо дотримуватися рекомендацій, даних в описі, щоб собака була здоровою, активною, не мала відхилень у розвитку.

Корм довго зберігатиметься, при цьому не зменшуючи своїх корисних властивостей. Використання сухих сумішей економить час господарів, дозволяє залишати їжу на весь день або триваліший термін, щоб домашній вихованець не голодував під час відсутності.

Для виробництва кормів використовують лише натуральні інгредієнти, допущені до застосування спеціальними ветеринарними службами. Всі товари мають відповідні сертифікати. Відгуки користувачів говорять про привабливість сумішей для різних порід собак. Вартість є оптимальним поєднанням з урахуванням якості та корисності продуктів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь