Подробиці про квіти еустома: переваги та поради оформлення

Еустома, яку ще називають лізіантусом – це чудова квітка, яка стала популярною завдяки елегантності, різноманіттю кольорів та тривалому періоду цвітіння.

Вона належить до родини горшкових та походить з Північної Америки, де росте в диких умовах. Гарні квіти еустома чимось схожі на троянди, але за характеристиками це різні рослини. Роздивимося головні переваги квітки більш детально.

Естетична привабливість

В еустоми великі та ніжні квіти, які мають різні відтінки – від білого до фіолетового. Пелюстки відрізняються гладкою текстурою та злегка хвилястими краями. Завдяки цьому рослина гарно виглядає в букетах, а також в різноманітних квіткових композиціях.

Тривалий період цвітіння

Еустома може цвісти кілька місяців поспіль. Це ідеальний вибір для кожного садівника. Квіти надовго зберігають свіжість у зрізаному вигляді – до двох тижнів. Вони популярні для весілля та інших урочистих заходів.

Універсальність

Квіти можна вирощувати як в саду, так і в контейнерах. Користуватися еустомою можна на клумбах та бордюрах, а також прикрашати нею житлові приміщення. Ви можете комбінувати квітку з іншими рослинами, щоб створити стильну та дуже цікаву композицію.

Простий догляд

Це не примхлива квітка, тому догляд за нею буде мінімальним. Еустомі подобаються сонячні місця, вона потребує помірного поливу. Якщо ви будете правильно доглядати за рослиною, то вона порадує своїм гарним цвітінням протягом тривалого часу.

Стійкість до хвороб

Рослина має гарну стійкість до багатьох захворювань. Вона менш схильна до проблем, які пов’язані із шкідниками та інфекціями, що викликає грибок.

Символіка

Еустома є символом любові, щастя та вдячності. Вона популярна для складання букетів, тому що такий сюрприз викликає у винуватця свята лише позитивні емоції.

Тонкий аромат

Аромат квітів наповнить приміщення та подарує приємні відчуття. До нього точно неможливо залишитися байдужим. До того ж, аромат розслаблює та дозволяє налаштуватися на позитив.

Медичні властивості

В деяких країнах еустомою користуються в питаннях народної медицини. Вона має потенційні лікувальні можливості. Але наукові дослідження, що стосуються цієї галузі, являються обмеженими.

Складіть букет з еустом, щоб подарувати близькій людині гарний настрій. Ці яскраві та запашні квіти не можуть залишити її байдужою. Досвідчені флористи оформлять композицію на ваші потреби, тому вона повністю задовільнить очікування!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь