Особливості та правила роботи благодійного фонду

Кожен день з’являється все більше біженців, які потребують задоволення певних потреб, наприклад, в продуктах харчування, в будинку або в допомозі фахівців.

Щоб допомогти людям, фонд «Хочу допомогти» організовує всі необхідні предмети людям, які потрапили у важку ситуацію. Можна дізнатися на wanttohelp.in.ua більш про фонд Хочу допомогти.

Про фонд

Фонд «Хочу допомогти» — команда добровольців-волонтерів, яка допомагає громадянам отримати все необхідне для життя. Організація фонду була здійснена Максимом Куляевим, який веде волонтерську діяльність з 2014 року.

З самого початку свого існування команда фонду надавала допомогу біженцям і постраждалим громадянам в отриманні ресурсів для подальшого проживання. Саме тому сьогодні група волонтерів отримала статус благородного фонду. Щодня фонд здійснює збір коштів на найрізноманітніші потреби – на допомогу біженцям, на допомогу дітям або армії.

Фонд став одним з найвідоміших серед громадян. Саме тому кожен день надходить безліч різних прохань про допомогу. Однак група волонтерів обмежена коштами і силами. Тому на сьогоднішній день проводиться активний набір волонтерів, водіїв і постачальників, які будуть працювати на благо постраждалим громадянам.

Переваги

Чому слід пожертвувати кошти саме фонду «Хочу допомогти»? По-перше, волонтерська група не припиняє свою діяльність, незалежно від ситуації, отже, кожен громадянин, який просить допомоги у фонду, отримає її. По-друге, фон «Хочу допомогти» — один з найвідоміших серед громадян, тому має досить хороше фінансування з боку місцевих жителів і небайдужих людей.

Також можна виділити й інші переваги співпраці:

  1. Команда волонтерів – досвідчені фахівці, які давно займаються волонтерською діяльністю і прагнуть надавати допомогу всім нужденним.
  2. У фонді працюють тільки відважні громадяни, які відправляться в дорогу, незалежно від ситуації навколо.
  3. Надання різнобічної допомоги, незалежно від потреб громадян – надання житла, продуктів харчування, одягу та інших предметів, необхідних для комфортного проживання.

Більш того, фонд «Хочу допомогти» щодня аналізує прохання від інших фондів, громадянський організацій, груп біженців і майданчиків взаємодопомоги, щоб надати допомогу нужденним. Команда займається постачанням продуктів харчування, допомагає біженцям населених пунктів знайти тимчасовий дах над головою, незалежно від обстановки навколо.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь