Джинсові шорти для чоловіків: різновиди та як обрати

Незалежно від того, наскільки ви стримані, навіть найзатятіші власники джинсів знають, що перейти на шорти необхідно, щоб перемогти цю липку літню спеку.

На щастя, не все втрачено на фронті деніму, оскільки jorts — укорочені джинсові шорти для тих, хто не впевнений — зазнали такої модної еволюції на краще, що вони стали необхідною частиною гардеробу будь-якого чоловіка для теплої погоди.

Всупереч тому, що дехто міг би подумати, ваші джинсові шорти можна випрати або порізати так само, як ваші улюблені джинси. Можливо, у вас є улюблена пара вінтажних джинсів кислотного прання, які ви хотіли б у короткому варіанті? Або, можливо, ви хочете пару чорних джинсових шортів зі зруйнованим виглядом? Незалежно від того, яким стилем ви віддаєте перевагу, вам буде комфортно знати, що ви можете імітувати свій улюблений денім і уникнути потенційної тривоги розлуки через покриття половини ніг, яке ось-ось впаде.

Якщо ви все ще не впевнені, з чого почати, тоді ви в правильному місці. Ми знайшли найкращі пари джинсових шорт на ринку, які відображають усі типи стилю, від традиційних прань до кислотних і каменів. Ми також підібрали різні вирізи та силуети.

Купити шорти чоловічі гарної якості від українського виробника в магазині Міннім.

Ми любимо джинсові шорти, які є класичними та актуальними. Minnim гарантує, що вони зручні та міцні, а також використовує бавовняний матеріал, щоб забезпечити трохи руху у вашій парі.

Джинсові шорти Abercrombie у стилі 90-х мають довжину 8 дюймів, приталені прямі крої на ногах, укомплектовані невеликим вирізом, щоб додати вашому гардеробу трохи вінтажності. А хто час від часу не любить бути в стилі ретро?

У своїх шортах Bearbottom використовує еластичну талію та кислотний відтінок, використовуючи традиційний джинсовий образ для комфортного ретро-вигляду. У вас також є два варіанти внутрішнього шва на вибір, на випадок, якщо ви хочете показати трохи більше стегон, ніж зазвичай.

Що крутіше, ніж бути крутим? В джинсах AllSaints. Вони представлені у випраному чорному кольорі, вони вражають усе, що вам потрібно, коли купуєте шорти: приталені, легкі та 100% бавовна.

Сірий денім дещо змінює традиційний стиль, G-Star додає деякі глибокі вицвітання та знищує сліди як останні штрихи. Темна манжета трохи вище коліна — ще одна додаткова функція, яка допоможе вам виділитися в стилі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь