Бронежилети: різновиди, призначення та як обирати

Пошук броні або плитоноски – дуже актуальне питання сьогодні. Перш ніж купувати броню (не важливо – саморобну або фабричну), слід знати її основні характеристики.

Важливо також розбиратися в основних різновидах. Відзначимо, що завжди можна купити плитоноску в Україні і забезпечити для себе надійний захист. Ринок сповнений різними моделями, тому слід ознайомитися з особливостями кожного виду і підібрати максимально підходящий варіант.

Якими бувають плитоноски?

Відповідний ринок пропонує наступні різновиди представленої броні:

  • плитоноски прихованого носіння;
  • моделі відкритого носіння;
  • стандартні вироби;
  • модульні системи.

Моделі прихованого носіння призначені для службовців в спецназі і тим фахівцям, яким потрібно приховати факт носіння броні. Такі плитоноски абсолютно непомітні під одягом. Моделі відкритого носіння можна вважати також полегшеними варіантами, які оснащуються знімними елементами і підсумком. Додаткові компоненти дозволяють захищати також плечі, шию і паху. У такі вироби вставляються також бічні бронеплити, адже в них відсутній бічний захист. З носінням такого плитоноски можна надійно захищати спину і груди. Такі моделі призначені для поліцейських та інших службовців органів.

Стандартні бронежилети більш громіздкі і вони, як правило, призначені для військовослужбовців. Такі жилети є також надійними захисниками для службовців іншої областей. У модульних плитоносках передбачені додаткові захисні компоненти, які допоможуть тримати в безпеці паху, шию і плечі. Це сучасні, складні системи, які дозволяють не тільки забезпечити надійний захист, але і тримати завжди при собі речі і вироби першої необхідності.

На що звернути увагу при виборі?

При виборі плитоноски, необхідно звернути увагу не тільки на основний вид, але і на виробника. Придбати потрібно виріб провідних виробників, адже таким чином можна отримати оригінальну броню, забезпечуючи високий рівень захищеності. Такі жилети виготовляються відповідно до ГОСТ, відповідають високим якостям міцності, стійкості. Вони здатні захищати людей від осколкових і кульових поранень, не доставляють дискомфорту, дозволяють відчувати себе впевнено і захищено. Якщо не зможете правильно визначитися з вибором, потрібно порадитися з фахівцями.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь