Астрологія: поняття, переваги та останні прогнози

Січень 2024 року ознаменувався тим, що Плутон закінчив ретроградну петлю. Він перейшов у легкий знак Водолія, знак Козерога залишився позаду.

Забруднення планети, до речі, ні на що не вплинуло. Саме зараз час закласти основу на двадцять років вперед. Зірки розповідають, у яких сферах відбудуться зміни.

Овен. Це період прогресу та нових досягнень. Вам потрібно буде освоїти нову сферу діяльності, щоб реалізувати свій потенціал. У сімейних сферах відбудуться зміни. Також можуть змінитися життєві цілі, адже вам хотітиметься більшого.

Тілець. Якщо чинити опір, вплив Плутона на цей знак буде болючим. У вас зміниться особисте життя та кар’єра. Цей період можна назвати ідеальним часом для шлюбу. Деякі захочуть або будуть змушені змінити місце проживання.

Близнюки. На представників цього знака Зодіаку чекає успіх. Ви зміните країну та легко адаптуєтеся в нових умовах. Вам вдасться влаштуватися на хорошу роботу або здобути вищу освіту. Також можна укласти щасливий союз із іноземцем. Дорослі діти зустрінуть свою другу половинку та порадують вас онуками.

Рак. Екологічні новини та інші джерела говорять, що вплив Плутона на Раків передбачити неможливо. Ви можете одружитися та отримувати гроші від чоловіка чи батьків. Також держава може надати субсидії та соцвиплати. Гроші можуть прийти від спадщини або власного бренду.

Лев. Настає новий період у сфері відносин. Хтось одружиться, а хтось розлучиться. Ви можете звернути увагу на ділові контакти, оскільки вони будуть успішними.

Діва. Зміни стосуватимуться умов роботи. Це вихід на пенсію, зміна місця праці або декрет. Декому вдасться відкрити власний бізнес. Варто приділити увагу здоровому способу життя та завести вихованця.

Терези. Саме час розвивати таланти та радіти кожній хвилині. Основна подія має зв’язок із темою дітей. Великі шанси зустріти ідеального партнера та відкрити власний бізнес.

Скорпіон. Це період сім’ї. Можуть виникнути питання переїзду та купівлі нерухомості. Людей очікують одруження, народження дітей, отримання кредиту та інші зміни у житті.

Стрілець. Плутон торкнеться теми комунікації та освіти. Деякі люди змінять авто, куплять сучасну техніку. Також потрібно буде укладати угоди та мандрувати.

Козеріг. Зміниться самооцінка та відношення до грошей. Людина перестане прислуховуватися до чужих нав’язувань. Захочеться змінити джерело доходу, тому відбудеться зміна роботи. Деякі представники знаку Зодіаку розірвано шлюб.

Водолій. Відбудеться трансформація особистості. Водолії відчують себе іншими людьми. Багато хто кардинально змінить зовнішність. Також велика перспектива нової роботи або переїзду.

Риби. Деякі знайдуть нову роботу, а багато хто почне таємні стосунки або опиняться в любовному трикутнику. Публічним людям захочеться усамітнення. Вони поринуть у спогади і можуть навіть написати власну книгу.

Астрологія – наука цікава та захоплююча. Вірити чи ні у вплив Плутона на долю, вирішувати лише вам!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь