Як правильно обирати шафи-купе та декілька корисних порад

Шафа-купе – це практичні та функціональні меблі, які дають можливість раціонально використовувати кожен сантиметр простору.

Ви можете встановити виріб у приміщенні будь-якого призначення. Варто замовити шафи на https://lux-mebli.net/ua, тому що вони запропоновані у великому асортименті. Ви отримаєте предмет меблів, який повністю виправдає сміливі очікування.

Які види шаф-купе є?

У продажу запропоновано чимало різновидів таких меблів. Серед основних характеристик виробів:

  1. Класичний шафа-купе. У його конструкції є дві або три секції. Вони діляться на полиці, ящики та вішалки. Такі шафи-купе виготовляють із МДФ або ДСП, а також з натуральної деревини. Дверцята можуть бути виконані з матового скла або поверхні, що відбиває.
  2. Кутова шафа-купе. Його встановлюють у кутку приміщення. Меблі складаються з двох частин, які з’єднані під прямим кутом. Вироби компактні, тому вони доречні навіть у кімнаті невеликої площі.
  3. Шафа-купе з розсувними дверима. У конструкції меблів є двері, що ковзають по рейках. Вироби оснащують автоматичними системами, що відчиняють та закривають двері. Завдяки цьому користуватися ними справді легко та зручно.
  4. Шафа-купе із дзеркальними дверима. Такі меблі сприяють візуальному розширенню простору. Дзеркальні двері можна оснастити підсвічуванням різних відтінків. Завдяки цьому виріб обов’язково стане фішкою інтер’єру.
  5. Шафа-купе з дверцятами. Двері в таких моделях відчиняються назовні. Потрібно подбати про те, щоб у приміщенні було достатньо простору.

Ви можете вибрати той вид меблів, який вам личить. Орієнтуйтеся на індивідуальні потреби та конфігурацію кімнати, щоб не помилитися.

Критерії вибору шафи-купе

Потрібно взяти до уваги деякі моменти, які відіграють важливу роль у процесі вибору меблів. Серед основних факторів:

  1. Розміри. Визначтеся з габаритами меблів. Виміряйте простір, у якому буде встановлено виріб, щоб не помилитися.
  2. Конструкція. Підберіть конструкцію шафи, яка відрізняється зручністю використання. Також варто переконатися, що меблі впишуться в конкретний інтер’єр.
  3. Матеріал. Він має бути міцним і надійним, щоб виріб прослужив максимально довго. Краще купувати меблі зі МДФ або ДСП, оскільки натуральна деревина досить швидко деформується.
  4. Двері. Вони можуть бути розстібними або розсувними. Орієнтуватися варто на доступний простір, адже шафа з дверцятами розпашних потребує достатньої кількості місця.

Варто подивитися шафи на https://lux-mebli.net/ua/g1296111-shafi, щоб підібрати те, що вам підходить. Меблі стануть фішкою приміщення та дозволять раціонально використовувати кожен квадратний метр простору!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь