Причепи-самоскиди та інші вантажні причепи в Україна

Сучасні виробники пропонують величезну різноманітність моделей під транспортування різних видів товарів, починаючи від сипких та закінчуючи негабаритними, важкими, соціальними.

Причіп – надзвичайно потрібний різновид спецтехніки, що отримала масове застосування у вантажоперевезеннях.  У каталозі товарів компанії «Гідромаркет» ви гарантовано знайдете причіп, який виявиться оптимальним у ваших робочих умовах.

Величезний вибір причепів у каталозі «Гідромаркет»

Сьогодні каталог товарів компанія Hydromarket включає всі ті види причепів, які можуть знадобитися сучасному споживачеві в його робочих умовах. На максимально вигідних умовах та з офіційними гарантіями ви зможете придбати нову техніку наступних модифікацій:

  • Самоскиди. У їх конструкції передбачені гідравлічні циліндри, що забезпечують підйом кузова на висоту для швидкого розвантаження вмісту. Застосовуються при роботах із гравієм, піском, землею, зерновими продуктами та іншими сипучими вантажами.
  • Бортові. Набули широкого застосування у спільній роботі з тракторами різного тягового класу. Використовуються для перевезення будь-яких видів продуктів, несприйнятливих до зовнішнього впливу.
  • Фургони. Конструктивно є цільно металевою конструкцією, що забезпечує надійний захист продукції від різних природних і механічних впливів. Завантаження товарів здійснюються через задні двері. У цій категорії також представлені ізотерми та рефрижератори.
  • Тюковози. Набули широкого застосування у сільському господарстві для транспортування рулонів та тюків сіна соломи. Більшість таких моделей комплектується механізмом самонавантаження, що спрощує переміщення на платформу важких елементів.
  • Танкер. Призначаються для транспортування різних наливних та газоподібних вантажів. Найчастіше застосовуються у сільському господарстві для доставки води, у тому числі й для поливу, складів для підживлення рослин, обприскування від шкідників та ін.

Фахівці «Hydromarket» допоможуть зорієнтуватися у різноманітність представлених причепів та підібрати ті рішення, які будуть оптимальними саме у ваших робочих умовах.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь