Обираємо якісний ноутбук Asus за вигідною ціною

Одним із найпопулярніших комп’ютерних пристроїв є ноутбук. Його можна використовувати для роботи в різних умовах, починаючи від виїздів до клієнтів та закінчуючи процесами в офісі чи вдома.

Для вибору найбільш відповідного пристрою варто переглянути ноутбук на https://dkt.ua/noutbuki-asus.

Вибір

На сторінках інтернет-магазину київської компанії ДКТ представлені моделі всіх відомих виробників таких пристроїв. Однак рекомендується звернути увагу на продукцію Асус, що продається під брендом. Ця тайванська компанія зарекомендувала себе в цій сфері, як виробник, що пропонує інноваційний продукт з великою різноманітністю характеристик щодо відносно помірних цін.

В інтернет-магазині ДКТ є велика кількість моделей, тому для полегшення пошуку та вибору конкретного варіанту, існують фільтри за основними характеристиками пристроїв. При доборі варто враховувати такі параметри:

Тип процесора, його тактову частоту та кількість ядер. Цей показник буде основним визначення швидкодії комп’ютера, його основних можливостей для конкретного вирішення завдань.

Діагональ екрану, роздільна здатність і тип матриці. Дані характеристики визначать якість картинки, зручність роботи.

Тип жорсткого диска та його обсяг впливають на швидкість завантаження програмного забезпечення скільки даних можна розмістити безпосередньо в ноутбуці, не вдаючись до хмарних технологій або зовнішніх пристроїв зберігання інформації.

Модельний ряд VivoBook, ZenBook, ROG чи TUF Gaming визначають основне призначення пристроїв, їх технічні характеристики.

Також важливими показниками буде тип відеокарти – дискретна або вбудована, обсяг відеопам’яті та оперативної, тип попередньо встановленої операційної системи.

Переваги

Якість та надійність стали візитною карткою бренду Asus. За тривалістю роботи – це лідери у сфері ноутбуків. При цьому немає різниці, який тип пристрою використовується, більш дешевий або дорогий. Для кожного ноутбука надається тривала гарантія виробника.

Продумана конструкція та ергономіка дозволяє із зручністю використовувати пристрої в будь-яких умовах. Яскраві кольори, висока чіткість та якість матриці не втомлюють зору навіть за тривалої роботи. Великі кнопки полегшують набір текстів. Апарати можна використовувати для роботи з графікою та відео, обчислювальні потужності дозволяють робити це швидко.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь