Як отримати задоволення за допомогою вібраційних яєць

Асортимент секс-іграшок в сучасних секс-шопах вражає різноманітністю. Недосвідчені користувачі не можуть з вибором відповідного товару, оскільки не дуже добре розуміють, що саме їм потрібно.

В такому випадку слід починати знайомство з асортиментом секс-шопа з таких невинних пристосувань, як вібраційні яйця. Можна купити віброяйця на https://lavel.com.ua/vibroiaitsia/ за вигідною ціною. Але спочатку слід розібратися, що це за іграшка, в чому її переваги і як її можна використовувати.

Особливість

Вібруюче яйце по суті є вібратором невеликого розміру. За формою він схожий зі звичайним курячим яйцем, звідки і отримав свою назву. Основне призначення віброеггов-занурення в піхву для самозадоволення і посилення відчуттів в процесі інтимних ігор з партнером. Іграшка в процесі роботи випромінює вібрації різні за силою. За рахунок такого впливу на жіночі ерогенні зони посилюються сексуальні відчуття.

Багато віброегії можуть управлятися дистанційно за допомогою компактного пульта або смартфона. Таким чином, створюється можливість для інтимних ігор на відстані, а також отримання задоволення в громадських місцях.

Розміри віброяйця невеликі-до 4 см в діаметрі. Завдяки компактності, такі іграшки підходять навіть дуже чутливим жінкам. Пристрій забезпечується маленьким мотором, який знаходиться всередині яйця. За способом зарядки прийнято ділити віброеггі на наступні різновиди:

З живленням від батарейок. Такі іграшки коштують дешевше, але їх потужність не велика. Батарейки необхідно міняти час від часу.

З живленням від акумулятора. Це більш потужні віброяйця з можливістю зарядки через кабель USB. Відсутність будь-яких швів на поверхні такого виробу робить його більш комфортним у використанні і безпечним.

Для виготовлення вібруючих яєць використовують силікон, АБС-пластик.

Вибір

Вибираючи відповідну модель віброегга, варто звернути увагу на можливості управління такою іграшкою:

  1. Віброяйця можуть управлятися компактним пультом. За розміром він схожий з автомобільним брелоком. Користуватися таким пультом дуже просто, головне вчасно заряджати його.
  2. Управління віброеггом зі смартфона здійснюється за допомогою спеціального додатку. У таких іграшок надзвичайно широкий функціонал. У програмі є безліч налаштувань для регуляції інтенсивності вібрацій, завдання певного ритму і т. д.
  3. Управління шляхом натискання на розташовану на корпусі кнопку здійснюється в самих бюджетних моделях. Користуватися такими іграшками не завжди буває зручно, оскільки для перемикання режим віброегг доведеться витягти з піхви.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь