ІТ-фахівці: чому у сучасному світі популярна ця професія

Сьогодні кожен фахівець в області IT знає, наскільки затребуваною і перспективною є дана професія.

Попит на IT-фахівців пояснюється досить високим показником недостатності професіоналів, отже, є шанс знайти високооплачувану роботу, де можна просуватися вгору по кар’єрних сходах. Більш того, вивчення основ в області IT доступно всім. Достатньо лише пройти курс дата саєнс.

Про курси

Data Science – одне з найбільш затребуваних напрямків, навчання якому здійснюється в Main Data Science Academy. Навчання проводиться протягом 3,5 місяців без базового рівня знань учнів. Складання навчальної програми здійснювалося досвідченими фахівцями, відштовхуючись від сучасних вимог в області IT-технологій, а також від вимог сучасного ринку.

Грунтується курс навчання на програмуванні за допомогою Python. Головний напрямок курсу – аналіз даних і машинне навчання. Під час навчання кожен отримає всі необхідні знання, дізнається або вдосконалить навички в області програмування. Навчання ведеться з самих основ, розбираючи всі базові поняття, знайомлячись з машинним навчанням, з нейронними мережами, а також з деревами рішень.

В кінці навчання кожен учень отримає сертифікат, який при працевлаштуванні буде підтверджувати рівень кваліфікації фахівця, а також надасть безліч переваг на тлі інших претендентів.

Переваги

Навчання на курсі Data Science характеризується кількома незаперечними перевагами:

  1. Програма для навчання складена, відштовхуючись від всіх вимог в області сучасних IT-технологій і сучасного ринку.
  2. Фахівці курси – практики, що володіють колосальним досвідом в області IT.
  3. Курс дозволяє поліпшити знання англійської мови, підвищити рівень технічної англійської.
  4. В кінці курсу кожен студент отримає сертифікат, що дозволяє отримати безліч переваг перед іншими претендентами.
  5. Проходження кар’єрного тренінгу в кінці курсу, що дозволяє успішно проходити співбесіди, правильно презентувати себе і свої знання, а також грамотно складати резюме.

Навчання на курсах Data Science дозволить кожному учневі освоїти безліч технологій, а також навчитися на практиці застосовувати отримані знання, працювати з великими базами даних в системі Python, займатися візуалізацією всіх відомостей, відшукувати закономірності у великому масштабі всіх даних і застосовувати методи машинного навчання для вирішення певних завдань.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь