Друк брошур каталогів: правила та поради виконання

В даний час існує величезна кількість різноманітних технологій, використовуваних для друку різної інформаційної продукції, що носить рекламний характер.

Йдеться про шовкографію, сублімацію, а також флексографію та електрофотографію. У друкарні досвідчені фахівці займаються виготовленням різноманітних рекламних матеріалів. Серед них особливим попитом останнім часом користуються брошури каталожного типу.

На друкованому полі прийнято розміщувати не тільки високоякісне зображення, але контактну інформацію, а також не завадить зробити акцент на сильних сторонах продукту і переваги використовуваної в роботі технології.

Перелік правил

Перед тим як перейти до замовлення такої популярної послуги, рекомендується знайти відповідального і сумлінного компанію-виконавця, у якої можна замовити друк на https://boom.lviv.ua/poligrafiya/broshury-katalogy/ за доступними розцінками. Попередня підготовка дозволяє уникнути масу помилок, тому рекомендується дотримуватися наступних правил:

  • для офсетного виду друку ідеальним рішенням стане папір, щільність якої варіюється від ста до ста п’ятдесяти грам на один метр;
  • по кожному краю макета в обов’язковому порядку залишається вільний простір, але не більше трьох-п’яти міліметрів;
  • необхідність корекції кольору має важливе значення, тому не варто нехтувати цією опцією;
  • різання зайвого здійснюється за допомогою спеціального обладнання;
  • важлива інформація повинна розташовуватися подалі від краю, щоб випадковим чином не була зміщена або ж зовсім видалена.

Поради та рекомендації

Для забезпечення комфорту людини сприймається їм інформація з брошури повинна бути як мінімум читабельна. Крім цього слід враховувати ще кілька важливих факторів:

  • щільність паперу відіграє важливу роль у пресі, так як далеко не всі фарби підходять для перенесення на паперову заготовку;
  • для друку промислового призначення оптимальною кількістю точок на дюйм вважається близько трьохсот штук;
  • враховуй такий відомий прийом як «оверпринт», варто не забувати про те, що об’єкти чорного кольору в обов’язковому порядку переміщаються на верх листа;
  • при використанні заголовка, фахівці радять робити його чіпляють з невеликою відсиланням рекламного характеру і при цьому досить інформативним і в міру лаконічним;
  • оформлення в корпоративному (фірмовому) стилі передбачає наявність персонажа, слогана, а також особливого логотипу та інших елементів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь