Акумулятор для авто: що потрібно та як обирати

Акумулятор – це невід’ємна частина кожного транспортного засобу. Він відповідає за стабільний запуск двигуна у різноманітних умовах оточуючого середовища, а також за інші важливі моменти.

Можете обрати акумулятор на https://aku.lviv.ua, орієнтуючись на власні потреби. Роздивимося правила вибору такого елементу більш детально.

Ємність батареї

Це основний параметр, який заслуговує уваги. До того ж, для кожної моделі авто він різний. Ємність являється показником об’єму акумулятору, яку може накопичувати та зберігати модель виробу. Цей рівень вимірюється у ампер-годинах. На корпусі можна побачити інформацію, що стосується ємності повністю зарядженої батареї.

Розміри та тип підключення клем

У автомобільній промисловості габарити та клемні отвори мають стандартні розміри. Вам потрібно дуже ретельно вивчити свій старий акумулятор або ж звернутися до спеціалістів, що скажуть, які параметри вам підійдуть.

Стартовий струм

Це показник, що характеризує можливість передачі енергії до стартеру. Він крутить ще не нагрітий двигун під час запуску системи. Параметр має зв’язок з класом акумулятору, а також його об’ємом. Але у деяких ситуаціях дана характеристика заслуговує особливої уваги. Це стосується моментів використання авто у регіонах, де достатньо низькі температури. Також звернути увагу на стартовий струм потрібно, якщо двигун вже зносився з часом.

Цінова політика

Цей параметр обирають, орієнтуючись на власні потреби та розміри конкретного бюджету. Але не варто купувати занадто дешеві акумулятори, адже вони не порадують довгим строком служби. Порівняйте пропозиції від різних компаній, щоб обрати найбільш оптимальний варіант.

Виробник

Зверніть увагу на акумулятори для авто, що запропоновані відомими брендами. Такі організації цінують напрацьовану роками репутацію, тому вони не підводять очікування покупців. Акумулятори будуть слугувати довго, приємно здивують своїми експлуатаційними характеристиками. Ви не пошкодуєте про те, що вклали гроші у придбання такого товару.

До того ж, варто купувати тільки ті акумулятори для автомобілю, що супроводжуються відповідними сертифікатами. В них прописані основні характеристики виробу, а також інші важливі моменти. Ви не купуєте «кота у мішку», тому у майбутньому вам не доведеться шкодувати про своє рішення. Якщо виникли складнощі, звертайтеся за допомогою до кваліфікованих консультантів спеціалізованого магазину!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь