Волонтерський фон «Хочу допомогти»: переваги та основи

Сьогодні існує достатнього багато волонтерських груп, які допомагають громадянам, надаючи їм всі необхідні предмети першої необхідності, наприклад, продукти харчування, одяг, медикаменти та інше.

Одним з найвідоміших українських фондів є «Хочу допомогти». Можна подивитися особливості діяльності фонду Хочу допомогти на www.wanttohelp.in.ua.

Про фонд

Український волонтерський фон «Хочу допомогти» — організація, яка щодня отримує і аналізує безліч прохань про допомогу від громадян країни, від інших фондів, громадських організацій та інших підприємств. Фонд займається наданням допомоги цивільним особам, які потрапили у важку ситуацію: надає гуманітарну допомогу, допомагає з продуктами харчування, з проживанням.

Проте, з кожним днем до фонду надходить все більше звернень. На сьогоднішній день звернень набагато більше, ніж можливості волонтерів. Саме тому всі ситуації ретельно аналізуються і допомога надається особам, які перебувають у вкрай безнадійній ситуації. Більше того, фонд регулярно збирає пожертви від небайдужих співгромадян, які хочуть взяти участь і також надати допомогу людям, що потрапили у скрутне життєве становище.

Переваги

Діяльність Українського фонду «Хочу допомогти» можна охарактеризувати кількома незаперечними перевагами:

  1. Надання допомоги всім, хто потрапляє у важкі життєві ситуації.
  2. Надання допомоги дітям і переселенцям.
  3. Наявність безлічі різних проектів, що дозволяє небайдужим громадянам пожертвувати особисті заощадження для конкретного напрямку, наприклад, на надання допомоги дітям, або переселенцям.
  4. У фонді працюють тільки надійні і відважні волонтери, які надають допомогу, незалежно від ситуації і часу доби, які завжди прийдуть на допомогу в міру своїх можливостей.

Як допомогти?

Щоб допомогти волонтерському фонду «Хочу допомогти», необхідно перейти на офіційний сайт організації, вибрати форму переказу і перевести суму пожертвування на рахунок фонду, вибираючи необхідний проект.

Якщо ж ви самі потребуєте допомоги, тоді необхідно також перейти на офіційний сайт і заповнити заявку. Обробка заявки здійснюється в порядку черги, яка формується автоматично, дотримуючись форми допомоги.

Варто відзначити, що фонд володіє певними фінансовими обмеженнями. Отже, щоб отримати допомогу, необхідно почекати. Саме тому сьогодні волонтери активно збирають пожертви та різні речі від інших небайдужих громадян, які допоможуть впоратися з труднощами!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь