Цікаві ідеї використання гіпсових 3d панелей в інтерь’ері

Декорування приміщення ліпниною з об’ємних гіпсових панелей є традиційним способом оформлення інтер’єру.

Даний варіант обробки добре підходить для класичного та подібного до нього стилів, використовується в житлових, офісних та громадських будівлях. Пропонується замовити панелі на https://ermitagedecor.com.ua за індивідуальним проектом, або обравши вже готові варіанти.

Переваги

Оздоблення подібного роду використовує екологічно чисті природні матеріали, які не мають шкідливих домішок, не виділяють токсичних речовин, тому рекомендовані для використання у різних приміщеннях. Дані панелі надають кімнаті краси та додаткового об’єму, білий колір добре відображає світлові хвилі, тому створюється цікавий світлотіньовий малюнок, інтер’єр починає виглядати оригінально та незвичайно.

Панелі з гіпсу міцні, довговічні, не потребують особливого догляду. Вони служать сотні років, що перевірено практично у різних старовинних інтер’єрах. Такі предмети можна встановлювати на будь-яких типах стін. Вони мають тепло- і звукоізоляційні властивості і одночасно не створюють умови для утворення конденсату на основній поверхні несучих конструкцій.

Монтаж досить простий, з ним може впоратися людина з мінімальними будівельними навичками. З об’ємних виробів можна складати різні композиції, формуючи суцільну поверхню із добре замаскованими швами. Для оздоблення інтер’єру пропонуються гіпсові 3d панелі від Ermitage Decor.

Встановлення

Процес монтажу здійснюється двома способами:

  1. Для легких та невеликих варіантів застосовується клейовий спосіб.
  2. Тяжкі види кріпляться комбіновано, до клею додається метизне кріплення анкерами або дюбелями.

У першому випадку проводиться очищення поверхні, куди кріпляться панелі, вона ретельно знежирюється, ґрунтується. Саму панель з тильного боку проходять абразивом, щоб створити шорстку поверхню для кращого зчеплення з основою стіни або стелі. Потім покривають поверхню клеєм, встановлюють на обрану ділянку, притискають і утримують деякий час, поки склад не схопиться.

Якщо застосовується метод кріплення на металовироби, то розмічаються точки кріплення, проводиться свердління гіпсової панелі та стіни, після чого проводиться механічний монтаж. Для більш міцного та рівномірного з’єднання гіпсової деталі він посилюється за допомогою клею аналогічно першому способу. Шви та отвори закладаються рідким гіпсом.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь