Переваги використання професійних слайсерів

Слайсером називається пристрій, призначений для тонкої нарізки продуктів харчування. За допомогою даного обладнання можна виконувати точне нарізування будь-яких продуктів: ковбаси, риби, сиру, фруктів, овочів і т.д.

Слайсер професійний — це незамінний агрегат на будь-якому підприємстві громадського харчування. Його активно використовують у роботі супер- та мегамаркети, що самостійно виконують нарізку та упаковку продуктів харчування.

Використання виробничих слайсерів має низку незаперечних переваг:

  • швидке нарізування великої кількості продуктів;
  • точність, тому що всі шматочки виходять однаковою товщиною. Це практично безвідходне виробництво;
  • для великих продовольчих магазинів це можливість економити на нарізці та упаковці, виконуючи дані операції самостійно;
  • безпека під час роботи з агрегатом. Лезо слайсера надійно захищене кришкою від попадання в його поле діяльності сторонніх предметів і пальців нарізника, так як продукт надійно утримується спеціальним тримачем.

При використанні професійного слайсера, можна регулювати товщину скибочок, що нарізаються. Їх використовують не тільки при пакуванні нарізки, але і для формування бутербродів.

Як правильно підійти до вибору професійного слайсера

Широкий асортимент даного обладнання є в інтернет-магазині «Євромаркет». Тут можна придбати професійні слайсери для ресторанів, кафе, закусочних або супермаркетів.

У продажу є автоматичні та напівавтоматичні прилади. Вибір обладнання здійснюється в залежності від прохідності закладу. Для невеликих кафе або закусочних можна купити напівавтоматичний слайсер.

Основними критеріями вибору даного обладнання є:

  • розмір леза. Залежно від продукту, що підлягає нарізанню, вибирається діаметр ріжучого диска. Він завжди повинен бути більшим, ніж діаметр продукту;
  • розмір леза. Диск для нарізки вибирається пропорційно діаметру продукту. Продукт, що нарізається, повинен бути менше діаметра ріжучого ножа;
  • матеріал для виготовлення леза. Найпоширенішими є ріжучі диски, виготовлені з нержавіючої сталі. Для нарізки сиру та інших продуктів аналогічною консистенцією використовуються ножі з тефлоновим покриттям.

При виборі перегляньте додаткові функції, до яких належать різні пристрої: висувна каретка для продуктів, наявність точила або захист від перегріву.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь