Поняття про несвітлові вивіски та їх переваги

Коли бюджет обмежений, а терміни підтискають, замовляйте несвітлову пласку вивіску, і наступного дня реклама вже працюватиме на фасаді.

Вивіска на пластиці може бути як тимчасовим, і постійним рішенням, а надруковане на плівці зображення тривалий час зберігатиме свої властивості. Вивіска з плівки на ПВХ не має власного підсвічування, тому, як правило, додатково оснащується прожекторами.

А замовити вивіску для вашого магазину, ми рекомендуємо в компанії Прінт Факторі. Це український виробник, який працює понад 20 років на рекламному ринку України та зарекомендував себе як надійний виробник рекламних вивісок будь яких типів та будь якої складності. За посиланням можна отримати консультацію від спеціалістів компанії https://printfactory.com.ua/izgotovlenie-vyvesok/vyveski-na-magazinakh/

Різновиди плоских вивісок

Самоклеюча плівка + пластик ПВХ

Пластикова основа завтовшки 3-5 мм. і рекламне зображення на плівці, що самоклеїться, перенесене на поверхню пластику. По суті це велика табличка, розмір якої практично не обмежений. Може бути чудовою заміною банера, добре виглядає в інтер’єрному розміщенні. Такими вивісками можна легко забрендувати вхідну групу вашого магазину – на двері та над дверима, у вікні, на стіні біля входу ви можете розміщувати рекламну інформацію.

Алюмокомпозитна панель + аплікація із плівки

Вивіска виготовляється за аналогією з попереднім варіантом, але як основа використовується композитний матеріал товщиною 3 мм. У такому виконанні вивіска стає практично невразливою до будь-яких атмосферних явищ та погодних умов, а також підвищуються її антивандальні властивості.

Вивіска на підкладці з плоскими літерами ПВХ/акрил

Варіантів виробництва даного типу вивісок існує безліч. Як підкладка може використовуватися алюмокомпозит, пластик-ПВХ, акрилове скло, дерево і т.д. Літери, як правило, фрезеруються з ПВХ або оргскла. Ця вивіска відноситься до преміум сегменту несвітлової зовнішньої реклами і чудово підійде для оформлення інтер’єрного дизайну офісу, шоуруму, бутіка і т.д.

Фрезерування плоских літер із пластику

Вивіска з плоских літер, що окремо стоять, вирізаних із пластику, скла або металу відмінно виглядає як доповнення до оформлення зони ресепшн, торгового залу або як самостійна рекламна конструкція на вході до вашого закладу. Ідеально підійде для виготовлення логотипу компанії.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь