Насіння марихуани: які сорти вибрати для вирощування в будинку та відкритому ґрунті?

Відношення до марихуани почало поступово змінюватись. Старі переконання щодо шкідливості речовин рослини втратили актуальність.

А, їхнє місце зайняли численні дослідження науковців, що доводять безліч переваг використання коноплі в розумних межах. В таких умовах попит на насіння збільшується, тому сідбанки постійно збільшують асортимент.

До прикладу, в магазині https://errors-seeds.com.ua/ доступно понад 200 різних видів насіння марихуани. Зробити вибір серед такого різноманіття досить складно. Тому в покупців все частіше виникають питання, що стосуються вибору рослини. Підготовлений матеріал допоможе знайти відповіді, а також розібратись з сортами, котрі підходять для відкритого ґрунту та дому.

Як класифікують коноплю за фенотипом?

Фенотип – це один з ключових критеріїв вибору, який дозволяє згрупувати рослини в 2 великі категорії:

  • Сатива;
  • Індіка.

Конопля Сатива представляє собою найбільш оптимальний варіант для посадки в відкритому ґрунті. Ідеальними умовами для проростання насіння марихуани цього виду є вологі тропічні ліси, проте це не перешкоджає її вирощуванню в інших кліматичних зонах. Достатньо штучно створити такі умови та слідкувати за розвитком рослини. Насіння марихуани з категорії Індіка в основному поставляють Афганістан та Індія. На відміну від Сативи, такі рослини вважаються низькими сортами.

Які сорти коноплі можна вирощувати в будинках?

Загальні характеристики та особливості сортів марихуани не завжди дозволяють зробити висновок про умови вирощування. Тому досвідчені гровери постійно готують переліки видів рослин, які допомагають з вибором. Якщо розглядати коноплю для вирощування в будинку, то варто звернути увагу на насіння наступних сортів:

  1. Auto Opium Fem. Автоквітучий тип (цвітіння не залежить від денного циклу). Період цвітіння рослини складає до 62 днів.
  2. Auto Gagarin Fem. В генотипі переважає Індика. Період цвітіння складає до 3 місяців.
  3. Ganesh. Квіти формуються на протязі 60 днів. В генотпі відслідковується висока частка Сативи.

Крім вказаних сортів для вирощування в будинку можна купляти насіння марихуани інших сортів. Краще, якщо це будуть автоквітучі види.

Які сорти коноплі підходять для відкритого ґрунту?

В багатьох авторитетних джерелах вказується, що для таких умов ідеально підійде насіння наступних видів марихуани:

  • Auto Big Bang (сорт з високою урожайністю);
  • Auto AK-47 Feminised (відрізняється невибагливістю до вимог вирощування);
  • Auto Northern Lights (має високий вміст CBD).

Це далеко не весь перелік сортів коноплі, котрі можуть вирощуватись в умовах відкритого грунту. Якщо цікавлять інші види, варто звернутись до консультантів перевірених сідбанків. Вони не тільки дадуть поради, а ще й допоможуть оформити замовлення з доставкою.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь