Декілька технік та особливості виготовлення футболок з принтом

Одним із найпоширеніших предметів одягу є футболка. Її носять люди обох статей, і різного віку – від дітей до людей похилого віку.

Нанесення зображення чи написи є модною тенденцією, багато хто намагається купувати саме такі предмети, або створювати їх самостійно. Для цього пропонується замовити одяг на www.tishotka.com.ua, де можна вибрати практично будь-який принт.

Переваги

Малюнок або напис на одязі одразу може перевести його в розряд особливим, оригінальним. Особливо це стосується індивідуальних принтів, створених у одиничному екземплярі на особливе замовлення. Тут можна виявити вигадку, створити унікальне зображення і відразу виділитися.

Такий варіант одягу може бути подарунком людині, відзначаючи увагу до неї, знання її характеру чи звичок. Подарунок стане особливим, нестиме естетичну та утилітарну функцію.

Принт дозволяє створювати будь-які візерунки, оформляти одяг відповідно до останніх тенденцій моди, що особливо важливо для молодих людей – основних споживачів такого одягу.

Футболка є простим, дешевим одягом, який може носитися за найрізноманітніших обставин.

Виготовлення

Зазвичай принт наноситься на готову футболку. Існує кілька найпоширеніших способів:

  1. Прямий цифровий друк. Застосовується струменевий принтер, який може наносити зображення на тканину. Такий варіант можна використовувати для одиничного друку або невеликих тиражів у десятки штук. Можна отримати оригінальний принт.
  2. Друк методом шовкографії. У цьому випадку створюється трафарет, потім за його допомогою фарба переноситься на футболку. Вартість виготовлення матриці висока, займає багато часу. Підходить для масового друку у тисячі штук.
  3. Термоаплікація та термоперенесення. У цьому випадку створюється малюнок або зображення на спеціальному носії. У цій ролі може бути плівка або папір. Потім за допомогою теплового нагріву та преса готове зображення переноситься на футболку та кріпиться до неї.

При виборі методу друку необхідно визначити матеріал футболки, кількість відбитків, складність зображення, включаючи набір відтінків. Визначившись із зазначеними параметрами, розраховується вартість виготовлення принта.

Для одиночних виробів найкращим вибором стане цифровий друк, масового випуску – шовкографія. Для складних зображень з великою кількістю деталей та кольорів найкращим буде термоперенесення.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь