Чому варто обирати одяг від бренду CAT ORANGE

Жінки воліють одяг, що випускається малими партіями, виготовлений за оригінальними проектами. Зазвичай такі вироби називають дизайнерськими, та пропонують їх за високими цінами.

Український виробник вирішив відійти від цих стереотипів і створювати предмети за доступною вартістю. Пропонується замовити одяг на https://catorange.ua/, де є широкий асортимент виробів.

Характеристики компанії та одягу, що випускається

Український бренд жіночого одягу Cat Orange є повністю національним виробником, який проводить усі види робіт, починаючи з проектування моделей та закінчуючи їх пошиттям на власних потужностях.

Компанія має своє дизайнерське бюро, що веде розробки найрізноманітніших моделей будь-якого одягу з урахуванням модних тенденцій. При цьому враховуються особливості українського ринку, розрахунок йде на споживача із середніми фінансовими можливостями. Націлена компанія на розробку та випуск предметів, які будуть доступні широкому колу покупців.

Серед основних варіантів є такі групи товарів:

  1. Жіночі сукні, де виділяються повсякденні, коктейльні та вечірні, літні.
  2. Верхній одяг у вигляді плащів, курток, пальт.
  3. Блузки, спідниці, штани, костюми для ділового, повсякденного чи святкового образу.
  4. Джемпери, жакети, светри.
  5. Аксесуари у вигляді ременів, шарфів, придатні для одягу, що випускається.

Для випуску одягу використовуються якісні натуральні та суміші вітчизняного або іноземного виробництва.

На сайті представлені всі товари, наявні на конкретний момент. Тут є фотографії, як вони сидять на фігурі жінки, вказано склад тканин, розмірний ряд виробів.

Переваги

Поєднання високої якості всіх виробів та доступність ціни є унікальним для українського ринку. З урахуванням оригінальності одягу – подібні пропозиції є вигідними для покупки для жінок будь-якого віку, комплекції. Можна створювати власний стиль, виглядати яскраво, оригінально.

На сайті представлені всі товари, що дозволяють сформувати різноманітний гардероб на всі випадки життя, витримуючи певний стиль. Гарантується висока якість усіх представлених товарів, вони добре витримують прання, прасування, хімічне чищення.

Замовити товар може будь-яка мешканка України, за сумою понад 2000 гривень доставка буде безкоштовною. Консультанти дадуть всю необхідну інформацію, яка допоможе визначитися з вибором одягу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь