Послуги Western Bid: переваги, особливості та різновиди

Інтернет-торгівля в Україні стрімко розвивається. Іноді виявляється: покупець перебуває за кордоном. Як отруїти йому товар?

Укласти багато договорів, терміново шукати надійну транспортну компанію? Є варіант набагато простіший.

Опис

Western Bid — компанія, яка виступає посередником між підприємцями України, Узбекистану, Вірменії та Молдови — і західними ринками, зокрема, країнами Євросоюзу та США. Вона допомагає реалізовувати товари за кордоном. Це онлайн-платформа, де кожен може знайти безліч корисних послуг.

Аудит сайту та консультації з просування. Платформа підкаже, що потрібно переробити, в якому напрямку розвиватись, щоб залучити більше клієнтів. Втім, безпосередньо просуванням Western Bid теж займається.

Доступ до безкоштовного маркетплейсу Lavki. Розміщуйте товари без жодної оплати!
Підключення до міжнародних платіжних систем. Підключення оплат PayPal — процедура досить складна, але з Western Bid пройде як по маслу.

Доставка по всій Європі та США. У Western Bid логістичний центр знаходиться в Майямі — галасливому місті, важливому транспортному вузлі Америки.

Прийом повернень. Покупцю не підійшов товар? Ви можете отримати його назад, скориставшись послугами Western Bid. Або одразу відправити на утилізацію.

Допомога у відкритті юридичної особи в США. Включає оформлення Американського банківського рахунку та офіційну реєстрацію в органах.

Дзвінок із англомовним перекладачем. Він допоможе провести переговори з потенційним партнером, порозумітися з клієнтом.

Переваги

Western Bid працює зі всіма міжнародними маркетплейсами! Продавайте на Shopify, eBay, Etsy та інших великих майданчиках. Працюйте з України – у Європі та Америці!
Широкий асортимент послуг робить Western Bid універсальним помічником для різних завдань. Фактично майданчик здатний повністю забезпечити функціонування магазину. Ви можете передати їй практично все — крім власне продажів. І свої зобов’язання фірма виконає чесно.

Міжнародна доставка посилок з України – величезна перевага Western Bid. Знайти надійного недорогого перевізника, який працює з міжнародними ринками, нелегко. Для онлайн-платформи це лише одна з багатьох послуг. Надійна логістика та штаб у Майамі роблять Western Bid ідеальним партнером для бізнесу будь-яких розмірів. Неважливо, хто ви — індивідуальний підприємець, голова маленької фірми або корпорації, що набирає вагу — Western Bid знайде, що запропонувати!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь