Як викликати евакуатор: що потрібно знати та правила

Машина, що затихнула на трасі, потрапляючи в ДТП, викликає природний стрес у водіїв. Потрібна евакуація машини, часто процедуру необхідно провести терміново.

Для здійснення всіх робіт якісно пропонується викликати евакуатор в Житомирі.

Можливості компанії та процес евакуації

Сервіс такого типу пропонує компанія «Evacuatorzhytomyr». Вона працює по всьому місту та області, її машина та фахівці виїжджають за терміновими викликами у будь-який час доби та день місяця, незалежно від свят чи вихідних. Можуть перевозитись легкові машини різних типів, мотоцикли та інші транспортні засоби.

Є всі можливості допомоги автомобілям, що просто заглухли, і потрапили в ДТП. Звертаючись до компанії, слід зазначити таку інформацію:

  1. Повідомити про тип транспортного засобу, моделі та роки випуску.
  2. Докладно розповісти де знаходиться. Це може бути поштова адреса вулиці та будинку, для заміської траси – назва шосе та кілометр дороги. Також варто докладно описати прикмети місцевості, щоб машина зі спеціалістами могла швидше приїхати та знайти транспортний засіб.
  3. Описати стан автомобіля, його положення на дорозі, узбіччі або поза ними, щоб фахівці представляли з чим доведеться мати справу та підготувалися до процесу.

Окрім послуги евакуаторів компанія пропонує автовикуп будь-яких транспортних засобів, у тому числі пошкоджених в аваріях. Процедура проводиться протягом дня, під час якого проводиться огляд, здійснюється оцінка транспортного засобу та оформляється акт купівлі-продажу. Документи засвідчуються нотаріусом, здійснюється реєстрація МС у сервісному центрі МВС.

Переваги співпраці

Компанія проводить свою діяльність на умовах прозорості та законності всіх дій, вона має відповідні документи для проведення евакуації та здійснення автовикупу. Ціни вигідні для клієнта. При евакуації вартість послуг договірна, залежить від місця знаходження машини, її стану, однак у будь-якому випадку є необтяжливою для водіїв.
При автовикупі пропонуються умови, які важко знайти у конкурентів, насамперед це стосується вартості транспортного засобу.

Будь-який процес, який пропонує фірма проводиться швидко, якісно, ​​не викликає додаткових проблем у автовласників. Фірма лояльна до клієнтів, йде назустріч їхнім побажанням. Вона заслужила вдячних відгуків багатьох водіїв.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь