Особливості підключення домашнього інтернету та декілька порад

Інтернет стає практичною потребою для більшості людей. Всесвітня мережа є джерелом розваг, корисної інформації, що надає можливості віддаленої роботи.

Щоб користуватися даною послугою з великою зручністю, мати можливість виходу в мережу в будь-який час пропонується підключити домашній інтернет за допомогою надійної компанії.

Особливості послуги

У місті Умань та населених пунктах Уманського, Христинівського, Тальнівського районів свої послуги щодо підключення до мережі пропонує ТРК «ТІМ». Окрім підключення індивідуальних користувачів, фірма проводить створення локальних та корпоративних мереж, працює з юридичними особами будь-якої організаційної форми.

Серед особливостей послуги варто виділити:

  1. Пропонується підключення абонентів по оптоволоконній лінії, що гарантує стабільний зв’язок, можливість розширення каналу за потреби.
  2. За будь-яким тарифним планом пропонується безлімітний інтернет, коли за певну місячну оплату можна отримати необмежений трафік.
  3. Вартість залежить насамперед від швидкості з’єднання, де виділяються тарифи з 300 Мбіт/сек, 500 Мбіт/сек та 1000 Мбіт/сек. Для невеликих компаній, яким не потрібне потокове відео в реальному часі, є варіанти 25, 50 і 100 Мбіт/сек, яких вистачить для будь-якої офісної роботи.
  4. Для індивідуальних споживачів на більшості тарифів пропонується кабельне телебачення із кількома сотнями каналів.
  5. На найдорожчих тарифах є можливість вибору індивідуальної IP-адреси.

Також можна придбати приставку для IPTV телебачення та роутер. У вартість пристроїв входить їх встановлення та налаштування у користувача.

Переваги

Якість та стабільність зв’язку є головною умовою для інформаційних каналів. Компанія ТРК «ТІМ» пропонує надійну лінію, яка дозволяє передавати без затримок будь-які дані, включаючи потокове відео в роздільній здатності 4К. Це дозволяє дивитися фільми, спортивні змагання у режимі реального часу без збоїв та погіршення якості зображення.

Важливо, що вартість є невеликою для такого каналу передачі інформації, послугу можуть дозволити собі практично всі верстви населення, включаючи студентів або фрілансерів.

До основної послуги інтернету додаються пакети телевізійних каналів, що дозволяє перетворити домашній комп’ютер на повноцінний мультимедійний центр.

Для компаній будь-якого розміру підібрано тарифи з урахуванням їх завдань та кількості працівників. Вартість не дуже позначиться на бюджеті, забезпечивши можливості роботи з хмарними сховищами або організацію віддаленого офісу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь