Що потрібно знати про більярдний кий та як його обирати

Гру в більярд неможливо собі уявити без кия. Це аксесуар, що дозволить успішно забивати м’ячики до лунок.

Обирати більярдний кий потрібно дуже уважно, щоб ігровий процес був комфортним. Роздивимося основні моменти, які не варто ігнорувати.

Матеріал кия

Майже всі професійні вироби виконані з якісної деревини. Це може бути клен, ясен або ж дуб. Киї з дерева максимально надійні, їх якість удару хороша. Якщо вас цікавить більший контроль та мінімальне згинання аксесуару під час ударів, зверніть увагу на продукцію, виготовлену з карбону. Такі вироби легкі, тому ваша рука не буде втомлюватися під час довгої гри.

Вага та баланс

Вага кия впливає на силу удару та контроль. Варто потримати аксесуар у руках та впевнитися в тому, що вам буде зручно ним користуватися. Також дуже важливим являється баланс кия. Легші дозволять гарно контролювати удари, а важкі – робити сильні удари. Орієнтуйтеся на власні потреби, щоб інвестиції були дійсно вигідними.

Товщина та форма наконечника

Від товщини наконечника залежить те, наскільки точними будуть ваші удари. Оптимальним варіантом буде наконечник, товщина котрого варіюється від 11,75 до 13 міліметрів. Також дуже важлива форма наконечника. Він може бути плоским, конусоподібним та іншим. Вибір залежить від звичного для вас стилю гри.

Довжина кия

Стандартна довжина кия для гри в більярд складає 57-58 дюймів. Але є й ті варіанти, показники яких нестандартні. Кожен гравець може орієнтуватися на власний комфорт та конкретні потреби.

Ціна

Вартість аксесуару також заслуговує на увагу. Початковим гравцям не потрібні занадто дорогі вироби. Якщо мова йде про досвідченого гравця, то якісний кий значно покращить ігровий процес. Саме тому тут шкодувати грошей точно не варто.

Виробник

Дуже уважно обирайте виробника аксесуару. Він повинен бути надійним та перевіреним. Лише в такому випадку ви отримаєте довговічний та якісний виріб. Не варто купувати ті аксесуари, що запропоновані компаніями, про які немає жодного відгуку в інтернеті. Також спитайте поради у досвідчених більярдистів, що підкажуть гарних виробників, щоб не помилитися та не витратити гроші даремно.

Можете замовити все для більярду на https://ukrbilliard.com.ua/ в зручний для вас час. Обирайте вироби дуже уважно, щоб ігровий процес був комфортним та ефективним. Якісний та надійний кий дозволить легко заганяти шари до лунок, отримуючи лише задоволення від проводження часу!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь