Обираємо матрац на ліжко 160 на 200 зі всієї різноманітності

Усі матраци, що виробляються і реалізуються нині, можна умовно класифікувати на дві базові групи – пружинні та безпружинні. Які з них найкращі?

Відповісти на це питання допоможе їхнє об’єктивне порівняння. Тим не менш, ви можете вибрати не тільки пружинний або безпружинний матрац, але також і водяний/надувний — більш екзотичні та оригінальні варіанти. Ви повинні розуміти, що надувний матрац годиться не для постійного використання, а для організації спального тимчасового місця (ночування гостей). Саме у зв’язку з цим переважна більшість покупців інтернет магазину матраців matrasin.kiev.ua віддає перевагу не екзотиці, а стандартним пружинним або без пружинним матрацам.

Особливості пружинних матраців 160 на 200

Вважається, що чим більших розмірів пружинний матрац ви придбаєте, тим помітнішим і ефективнішим буде його ортопедичний ефект. Багато хто з лікарів порадить вам спати на пружинному матраці. Хороший він і тим, що тривалий час зберігає свій чудовий зовнішній вигляд. Не варто думати, що такий виріб коштує дуже дорого. Пружинний матрац дешево можна купити практично в будь-якому магазині подібних товарів. Найголовніше – грамотно оцінити його зовнішній вигляд, функціональність та якість.

Серед переваг таких матраців – доступна вартість, можливість витримувати серйозні навантаження та надання ортопедичного ефекту. Серед мінусів – нестійкість до іржі, а також можливість накопичувати в собі мікроби та пил.

Безпружинні матраци 160х200

Від своїх пружинних побратимів ці вироби відрізняються насамперед типом та характером наповнювача. Під час їх виготовлення можуть застосовуватися якісні та екологічно чисті кокосові волокна, а також:

  • Латекс
  • Морська трава
  • Кінське волосся

До речі, подібний матрас 160 на 200 може бути виготовлений за типом «багатошарового пирога» із різних наповнювачів. Наприклад – шар кокосу та два шари латексу. Серед переваг таких виробів – відсутність скрипу, можливість максимально рівномірно підтримувати тіло людини та високий рівень комфорту. А ось серед мінусів цих матраців – відносно висока ціна та тривалий період адаптації (звикання до матраца).

Жорсткість матраців 200 на 160

При покупці матраца необхідно в першу чергу визначитися на якому саме жорсткості матраца ви хочете спати. Це досить важливий момент, тому що від цього залежатиме якість вашого сну, а відповідно і настрій наступного дня. У наш час існує досить велика кількість виробників, що можна легко заплутатися у виборі навіть обізнаному покупцю.

Варто відзначити, що жорсткість матраца є дуже важливим фактором при виборі матраца. За жорсткістю матраци 160 на 200 поділяються на такі види:

  • м’які матраци – Матрац складається з натурального латексу або в ньому використовується спеціальний матеріал Memory. Даний вид матраців підійде для тих людей, які віддають перевагу сну на боці або ті, у яких не велика вага, а також для людей, які мають проблеми в попереку. М’які матраци мають такі високі показники, як ортопедичність і анатомічність, а саме властивість підтримувати хребет у природному положенні;
  • матраци із середньою жорсткістю – Дані види матраців складається з комбінації м’яких і жорстких наповнювачів, що надає матрацу еластичність і здатність чудово підтримувати хребет. Матраци даного типу рекомендується використовувати тим людям, хто має проблеми в області грудного відділу хребта і хто вважає за краще спати на спині;
  • жорсткі матраци – виготовляються із мінімуму м’яких матеріалів або взагалі їх не використовують. Даний вид матраців рекомендується використовувати тим людям, які вважають за краще спати на животі і тим, хто має проблеми у грудному відділі хребта.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь