Дивани з натуральної шкіри: переваги та як обирати

Важливою складовою затишку у будь-якому будинку є диван. Дивани набувають не тільки для віталень, спальних або дитячих кімнат, популярність набувають дивани на кухню або невеликі диванчики в передпокій.

Будь-який диван вибирається виходячи з призначення. Оббивка дивана має естетичне та практичне призначення.

М’які тканинні оббивки створюють відчуття затишку. А ось шкіряний диван завжди був атрибутом вишуканого стилю та високого статусу господаря будинку. Шкіряний диван буде особливо необхідний у робочому кабінеті керівника. Шкіряна оббивка кухонного дивана позбавить господиню багатьох несподіваних проблем, полегшуючи догляд. Однак, пам’ятайте, шкіряний диван та тварини, зокрема кішки, несумісні у будинку.

А якщо з вибором дивану у вас все ж таки виникають труднощі, то фахівці магазину Kram-UA охоче вам допоможуть в цьому. В асортименті магазину представлений широкий ряд моделей усіх типів диванів. Ви можете купити диван як вже готового варіанту, так і оформити індивідуальне виконання під замовлення. Детальніше за посиланням https://kram-ua.com.ua/myagki-mebli/dyvany/.

Як вибрати диван з натуральної шкіри

Безперечно, шкіряний диван гарантує ефект вишуканості та краси. Сучасні дивани з натуральної шкіри виглядають чудово, поєднують у собі якість та стиль. Довговічність та високі експлуатаційні характеристики диванів з натуральної шкіри гарантують найкращі відгуки власників.

Дивани з натуральної шкіри поділяються за способом дублення шкіри — це вид її вироблення. Дублення шкіри проводиться хімічними та рослинними речовинами. Шкіра, оброблена натуральними екстрактами, є найбільш екологічною та природною. Хоча перший спосіб дублення сильніше захищає шкіру від стирання та впливу світла.

Другим критерієм вибору натуральної шкіри є вид шкіри: м’яка та жорстка. М’яка шкіра найбільш приємна на дотик, відповідно коштує дорожче за шкіру більшої жорсткості.

За способом фарбування шкіра поділяється на анілінову, напіванілінову та лаковану шкіру. Але будь-яка забарвлена шкіра з часом почне тьмяніти, на відміну від натурального кольору шкіри, який згодом тільки набуває багатого гарного відтінку.

При виборі дивана із натуральної шкіри зверніть увагу на шви. Ідеально, коли шви зроблені подвійним рядком, мають рівний та акуратний вигляд.

Матеріал каркаса дивана має бути міцним та якісним. Оббивка дивана має бути скрізь однаковою та акуратною.

Як вибрати диван зі штучної шкіри

Дивани з натуральної шкіри — дороге і примхливе задоволення. Сьогоднішній асортимент виробників м’яких меблів може задовольнити будь-якого покупця, пропонуючи у величезній різноманітності шкіряних диванів зі штучної шкіри, шкірозамінника, еко-шкіри.

Властивості та якісні характеристики диванів зі шкірозамінника максимально наближені до характеристик натуральної шкіри. Зовні не завжди відразу можна відрізнити, з якої шкіри зроблена оббивка дивана. Звичайно, диван зі штучної шкіри не прослужить нескінченно довго, але хіба ви плануєте його залишити у спадок онукам? Час минає, змінюється мода не тільки в одязі, але і в стилі інтер’єру будинку, вдосконалюються моделі, механізми диванів.

Сучасний розвиток нових якісних матеріалів не поступається розвитку техніки. Не дивуйтеся, якщо матеріал оббивки дивана — шкіра еко. Це новий високотехнологічний матеріал, що поєднує в собі елементи меблевої тканини та натуральної шкіри. Основною істотною відмінністю екошкіри від шкірозамінника є відсутність у складі ПВХ.

Плюсів диванів з екошкіри дуже багато:

  • основа оббивки дивана — тканина з бавовни, що практично повністю виключає синтетичні нитки;
  • поєднання кількох якостей одночасно: міцність, м’якість та екологічність;
  • стійкість до деформацій та перепаду температури забезпечує плівка з поліуретану;
  • еластичність та водонепроникність екошкіри поєднується з хорошим тепло та повітрообміном. Її ще називають «дихаючою шкірою»;
  • різноманіття кольорів екошкіри забезпечує можливість придбати диван на будь-який смак, що ідеально підходить інтер’єру приміщення.

Шкіряні дивани набувають популярності і стають модним, стильним елементом інтер’єру будинку. У догляді вони дуже зручні: достатньо протерти вологою ганчірочкою, а за сильного забруднення використовуйте мильний розчин або спеціальні засоби.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь