Правила обслуговування автомобілів з ГБО

Багато автовласників приймають для себе рішення щодо встановлення ГБО на своє авто. На це є декілька причин: економічність, зручність та екологічність.

Але не кожен знає, як вибрати автосервіс для встановлення та подальшого обслуговування авто з ГБО.

Для того, щоб монтаж на ваше авто та обслуговування ГБО не викликало головного болю, потрібно обрати автосервіс з кваліфікованим персоналом, сучасним устаткуванням. Автосервіс Motor-Gas, що у місті Києві, пропонує автолюбителям широкий спектр послуг як з встановлення, так і обслуговування газу на автомобіль, у тому числі послуги з ремонту гібридних автомобілів у Києві.

На спеціалізованому сервісі підберуть оптимальне рішення, яке найкраще підійде для правильного обслуговування та налаштування роботи ГБО на вашому авто.

Перед встановленням газового устаткування спеціалісти Motor-Gas підбирають відповідну модель та покоління газу на ваше авто. Враховується також і ціновий діапазон, який буде відповідати бюджету автовласника.

Після встановлення ГБО кожному клієнту видається сервісна книжка, куди буде вноситися вся інформація про ТО, важливі характеристики та рекомендації. Далі ви насолоджуєтеся поїздками на авто з економічно вигідним пальним. Водночас газовий комп’ютер підлаштовується під авто та манеру їзди водія. Через приблизно 1000 км ви приїжджаєте на нульове ТО, де проводиться комп’ютерна діагностика — дане технічне обслуговування на СТО Motor-Gas безкоштовне та займе до пів години часу.

Наступні планові сервісні «огляди» потрібно проводити раз на 10000 км, для того, щоб зробити комп’ютерну діагностику, замінити фільтр, перевірити надійність кріплень, герметичність систем. Процес перевірки роботи цих систем здійснюється досвідченими фахівцями та займає до години часу.

Усі необхідні запчастини завжди є у наявності, а майстри СТО Motor-Gas готові приділити час вашому авто та обслужити навіть великогабаритні моделі машин, такі як Toyota Tundra, Ford F550 та інші. Рекомендуємо записатися на обслуговування за 2-3 дні до планової дати звернення, щоб уникнути черг.

Майстри СТО Motor-Gas переконалися неодноразово, що при вчасному та якісному обслуговуванні газового обладнання авто може проїхати 350 000 км. Відповідальне використання устаткування автовласником, своєчасність звернення на сервіс сприятимуть безпечній та правильній роботі всіх агрегатів та механізмів. Обирайте надійних та перевірених спеціалістів, які допоможуть своєчасно налаштувати газову систему авто, виявлять та виправляти несправність. Крім того, лише обслуговуючись на спеціалізованих станціях, ви отримаєте гарантію якості отриманих послуг.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь