Як правильно забронювати квартиру у Львові і що необхідно знати

Необхідність оренди квартири в незнайомому місті виникає з безлічі причин. Не завжди, людина знає, як правильно повести себе, щоб не потрапити на вудку шахраїв.

Якщо ви виявилися гостем старовинного українського міста Львова і Вам необхідно орендувати житло, зверніться на спеціальний сайт, де оренда квартир Львів, здійснюється як подобово, та й на тривалий час.

Переваги знімання житла у Львові через посередника:

  • для вас виберуть кращий варіант, відповідно заявленим вимогам;
  • заселення в квартиру здійснюється в будь-який час доби, без перерв і вихідних днів;
  • ідеальна чистота в будинку і в орендованій квартирі;
  • у вартість оренди входить Безкоштовний WiFi і телебачення;
  • за бажанням, Ви можете вибрати квартиру з індивідуальним плануванням і певним видом дизайну;
  • під’їзд будинку і квартира обладнані сучасними кодовими замками.

Якщо ви плануєте знімати квартиру на тривалий термін, то вам необхідно домовитися з орендодавцем і попросити пред’явити квитанцію про останню оплату комунальних послуг, щоб уникнути заборгованості, яка може бути перекладена на вас.

Домовтеся з власником квартири про вартість проживання за місяць, щоб мати уявлення про повний розмір місячного платежу.

Як правильно забронювати квартиру у Львові і що необхідно знати

Якщо ви ніколи не стикалися зі зніманням квартири і не знаєте, як забронювати житло через сайт, не варто переживати, все дуже просто і виконується в такій послідовності:

  • звертаєтеся на сайт, вибираєте відповідне житло і оформляєте на нього заявку;
  • через деякі час в Вами зв’яжеться менеджер чтоюи обговорити важливі деталі угоди. Він призначить час зустрічі для попереднього перегляду квартири, яка Вам подобається. Пам’ятайте, що перегляд житла вас ні до чого не зобов’язує. Якщо воно вам не сподобається, ви можете опинитися. Оплата послуги проводиться тільки при взаємній домовленості;
  • після оплати, менеджер вручає ключі і ви можете заселятися.

При укладанні договору, оформляйте акт прийому-передачі. У ньому ви повинні чітко прописати всі виявлені недоліки, включаючи псування майна (якщо вона має місце).

Оскільки орендодавці вимагають від мешканців чистоти і порядку, акт стане підтвердженням того, що ви сумлінно ставилися до орендованого майна.

Одночасно, акт прийому-передачі захистить вас від претензій господаря про псування речей або меблів попередніми мешканцями.

Якщо ви подорожуєте з твариною, при подачі заявки не сайті, внесіть в неї даний пункт, так як не всі власники готові здавати квартиру мешканцям, які мають тварин.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь