Які критерії впливають на вибір дитячої постільної білизни

Дитяче здоров’я складається з безлічі факторів, одним з яких є правильно обрана постільна білизна відмінної якості.

Воно формує спокійний і здоровий сон малюка, тому представляє велику важливість.

У перевірених торгових точках дитяча постільна білизна оптом є вигідним придбанням, особливо, якщо відповідає основним критеріям вибору:

  • якість матеріалу виготовлення. Для новонароджених Категорично забороняється купувати постільну білизну з синтетичних тканин, так як вони можуть викликати алергічну реакцію. Оптимальним варіантом є придбання комплекту з сатину або бязі, так як це натуральні матеріали;
  • зносостійкість. Це важливий параметр, так як постільна білизна малятка досить часто змінюється і має бути зносостійким, щоб витримувати регулярні прання.

Тканина сумнівної якості швидко втратить первинний зовнішній вигляд, тому при виборі, зверніть увагу на показник г/м3, так позначається міцність. Чим вище показатель, тим міцніше тканина.

При виборі постільної білизни, подбайте про безпеку дитини, уникаючи комплектів із зав’язками або гудзиками. Не варто купувати занадто великий розмір, щоб малюк не заплутався в ньому і не нашкодив собі.

Поради щодо правильного вибору дитячої постільної білизни

Важливим фактором при виборі спального комплекту є колірна гамма, так як діти набагато більше дорослих залежать від неї. Колір має величезний вплив на психічний і психологічний стан малюка.

Фахівці рекомендують купувати постільну білизну спокійних пастельних тонів, що сприяють заспокоєнню і відходу до сну. Яскраві кольори діють на нервову систему малюка збудливо, сприяючи припливу енергії.

Постільна білизна з малюнком не повинно бути яскравим. Оптимальний варіант принта-це дитячі іграшки або тварини. Кольори повинні бути заспокійливими, а малюнки не дуже частими.

Для дітей від трьох років, можна купувати постільні комплекти з зображеннями улюблених героїв казок або мультфільмів. Позитивні герої викликають у дітей довіру і знижують страх темряви.

При покупці, уважно огляньте комплект на наявність швів. Простирадло повинна бути прошита по краях, але не в середині. Цей шов буде заважати спокійному сну малюка. Постільна білизна, що має рівну строчку без визирають ниток, говорить про його високій якості.

Намагайтеся купувати комплекти, відповідні розміру ліжечка малюка, щоб під час сну надлишки білизни не завдавали незручності.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь