Як досягти високих показників у продажах

Високий прибуток, широке охоплення ринку та визнання – 3 мети, які ставить перед собою будь-яка компанія.

Для досягнення успіху потрібне досвідчене управління з глибоким розумінням кожного бізнес-процесу. Особлива увага приділяється тому, як віртуозно і швидко продати товар/послугу. Важливо регулярно проводити тренінги з продажу для топ-менеджерів, бо від їх керівництва залежить результативність діяльності відділу.

Під час короткого курсу учасники опанують сучасні техніки, які допоможуть вивести команду на новий рівень і збільшити клієнтоорієнтованість. Управлінці виявлять свої лідерські здібності, навчившись правильно організовувати робочий процес. Програма містить кейси для створення нового підходу до прийняття рішень, залучення нових та утримання наявних клієнтів, оцінки роботи відділу.

Переваги тренінгу

Топ-менеджер повинен заохочувати у працівників ініціативність без шкоди для порядку, щоб бізнес працював, як злагоджений механізм. Він не вибирає для себе методи взаємодії з командою, постійно приймає важливі рішення. Як лідер, управлінець має тонко відчувати настрої в колективі, завчасно реагуючи на зовнішні та внутрішні зміни.

З такими обов’язками часто виникають сумніви, чи достатньо управлінської майстерності для подібної роботи. В процесі навчання цей страх зникне, оскільки учасники:

  • ознайомляться із сучасними підходами до менеджменту;
  • впорядкують власні знання та навички в єдину систему для ефективного керування;
  • створять власний стиль управління;
  • навчаться правильно взаємодіяти з командою;
  • перейдуть від індивідуального до колективного прийняття рішень;
  • зможуть завчасно визначати слабкі місця у відділі і усунути проблему;
  • засвоять методи оцінки власного рівня зрілості та команди.

Удосконалення техніки управління забезпечує топ-менеджерам хороші результати роботи. Детальні скрипти навчать легко долати сумніви та відмови клієнтів, оскільки дозволять краще розуміти їхні потреби. Завдяки новому підходу до бізнесу на 30% зросте швидкість продажів, а середній чек угоди збільшиться у 2-3 рази.

Не зволікайте та переходьте на сайт маркетолога Євгена Теплякова. Спеціаліст з 11-річною практикою навчить, як правильно організувати бізнес-процеси для досягнення високого прибутку. Для отримання безплатної консультації необхідно заповнити форму, записавши телефон і електронну пошту, або звернутися до онлайн-консультанта на сайті.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Капча загружается...