Кримінальне право і процес: перелік основних елементів захисту

Ключовим напрямком діяльності компанії є всебічний захист інтересів клієнтів в рамках відкритого кримінального провадження. Штат компанії – досвідчені, кваліфіковані адвокати, на рахунку яких сотні успішно закритих кримінальних справ.

Завдяки колосальному досвіду в даному напрямку, адвокати та юристи компанії беруться за справи по кримінальному переслідуванню, від яких відмовляються інші фахівці. Саме кримінальне право є базовим напрямком діяльності компанії, що виділяє її на фоні інших.

Перелік основних елементів захисту

Команда досвідчених юристів та адвокатів у кримінальних справах готова взятися за наступний формат захисту:

  • формування комплексної стратегії в рамках захисного процесу при вже запущеному кримінального переслідування;
  • представлення інтересів клієнта в процесі взаємодії з правоохоронними органами, яка завжди вкрай складна для самого клієнта з причини відсутності досвіду;
  • захист від ймовірності незаконного тиску на людину тих же органів правопорядку в рамках досудового та судового розслідування;
  • гарантія дотримання прав підзахисного в процесі обшуку або арешту;
  • забезпечення вільного доступу до клієнта, якщо він на поточний момент перебуває в слідчому ізоляторі;
  • повний збір всієї супровідної документації, яка може знадобитися в процесі судового розгляду;
  • представлення інтересів потерпілої сторони;
  • активний пошук та залучення свідків.

Якщо ви зіткнулися з необхідністю кваліфікованої допомоги, звертайтеся за активним сприянням профільних фахівців. Це можна зробити телефоном або через форму зворотного зв’язку. Особливість співпраці з адвокатами полягає в тому, що вона може бути як одноразовою, що часто передбачає тільки початкову консультацію, так й тривалої. Друга здійснюється протягом усього судового процесу.

Переваги звернення до адвоката

Вкрай низький шанс виграти судовий розгляд без професійного сприяння з боку адвоката. Це обумовлено тим, що більшість не володіє нормативно-правовою базою, необхідною для вибудовування повноцінного захисту.
Окремий аргумент на користь звернення до адвоката – збір доказів у невинності. Якщо людина перебуває в ув’язненні, навіть тимчасовому, вона не може самостійно займатися подібним процесом. Завдання ж будь-якого адвоката – докласти максимум зусиль для того, щоб гарантувати своєму клієнтові найкращий результат.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь