Букет для нареченої: модні тенденції і вибір кольорів с доставкой квітів Івано-Франківське

Кожна дівчина бажає виглядати в урочистий день красиво і нарядно. Ще за кілька тижнів до головного заходу майбутні молодята готуються до весілля і ретельно підбирають ошатний гардероб.

Оригінально, оформлений букет доповнить образ нареченої, а відповідні відтінки додадуть святкову атмосферу.

Головний аксесуар повинен не тільки відповідати обстановці, а й протягом весільного торжества не міняти зовнішнього вигляду. Квіткова композиція знадобиться під час проведення реєстрації, фотосесій і супроводжувати наречену цілий день. Буде дуже прикро, якщо важливий атрибут буде з млявими, опалим пелюстками.

Щоб букет витримав випробування необхідно заздалегідь замовити квіти на https://roza.if.ua/ і скористатися послугами фахівців, які привезуть товар до потрібного часу в свіжому вигляді.

Критерії вибору

При складанні букета враховують зростання нареченої. Довгі стебла квітів підходять високим дівчатам, а короткі навпаки мініатюрним жінкам. Композиція повинна гармонійно поєднуватися з сукнею і іншими аксесуарами. Вибирають пропорційні бутони, що не відрізняються за розміром і довжині. Краще придбати компактний, ніжний букет, його зручно тримати і руки не будуть втомлюватися.

Відтінки

Найбільшою популярністю користуються білі квіти з додатковими декоративними елементами. Букет в основному складається з: троянд, конвалій або лілій. Підходить для класичного весільного наряду.

Крім звичних квітів в святковий букет додають такі відтінки:

  1. Жовті. Підкреслюють життєрадісність молодят.
  2. Червоний. Каже від любові і пристрасті до обранця.
  3. Рожевий. Висловлює ніжні почуття.
  4. Фіолетовий. Прекрасно урізноманітнює однотонний букет.
  5. Зелений. Додає оригінальності.
  6. Синій. Виглядає стильно і оригінально. Особливо якщо в образі присутні блакитні тони.
  7. Помаранчеві. Додають фарб і піднімають настрій.

Більш яскраві тони не повинні переважати в букеті нареченої і обтяжувати погляд.

Модні тенденції

Для зимового торжества підходять композиції, виконані з троянд і фіалок. Шоколадні, золотисті і звичні відтінки виглядають стильно т оригінально. А бордові квіти додадуть теплоти в прохолодну погоду.

Весняні букети ніжно-рожевих, блакитних і пастельних відтінків підкреслять жіночність нареченої. А букет складених з декількох рослин урізноманітнює аксесуар.

Для літнього заходу підходять яскраві і екзотичні сорти, з додатковими елементами у вигляді сухоцвітів, гілочок, зелені і т.п.

Восени цікаво виглядають помаранчеві, жовті, червоні і схожі відтінки.

А замовити сучасні квіти можна за телефонами:

+38(066)436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38(096)436-95-21
+38(073)436-95-2

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Капча загружается...