Як правильно обирати вишки-тури для будівництва

Проведення різних будівельних та ремонтних робіт на висоті потребує використання особливого обладнання.

У наш час воно запропоноване у продажу у великому асортименті. Варто звернути увагу на вишки-тури, що мають чудові характеристики. Роздивимося їх основні особливості більш детально.

Різновиди вишок-тур

Ви можете обрати саме те обладнання, що відповідає поставленим перед вами завданням. У продажу запропоновані наступні моделі вишок-тур:

  1. Телескопічні нерозбірні. У конструкції обладнання є прилад, що висувається на потрібну висоту. Вишка доповнена колесами, що полегшують її переміщення. Телескопічні системи використовуються у просторих приміщеннях, а також на концертних площадках та стадіонах.
  2. Розбірні вишки. Вони мають більш складну конструкцію. Монтаж проводиться у відповідності з секціями, що вмонтовують у модуль знизу. Робоча площадка достатньо простора, на ній помістяться декілька робітників. Можна користуватися такими вишками під час ремонтних та реставраційних робіт.
  3. Стальні конструкції. Вони складаються з крупних елементів. Вишки надійні та міцні, вони витримають вагу до 300 кілограмів. Їх легко демонтувати.
  4. Алюмінієві вишки. Вони користуються популярністю серед покупців. Вагомою перевагою можна назвати мінімальну вагу конструкцій. Але варто пам’ятати про те, що такі вишки не розраховані на великі навантаження.

Вишки-тури заслуговують вашої уваги. Варто обрати таке обладнання, адже воно не підведе у різноманітних умовах експлуатації.

Критерії вибору вишки-тури

Щоб не помилитися, варто відповідально віднестися до вибору обладнання. Серед важливих факторів можна виділити:

  • висота: орієнтуйтеся на особливості поставлених перед вами завдань, щоб обрати оптимальну висоту вишки-тури;
  • розміри: важливо прийняти до уваги розміри приміщення, у якому будуть проводитися роботи, щоб габарити обладнання були відповідними, складнощів під час робіт не виникало;
  • розмір настилу: показник залежить від того, скільки матеріалів, інструментів та робітників потрібно підняти на висоту;
  • матеріали: зверніть увагу на алюмінієві вишки-тури, адже вони міцні та надійні, стійко витримують велике навантаження та інші негативні фактори;
  • бази: вони повинні бути розбірними, якщо ви плануєте часто міняти розташування обладнання.

Можете обрати вишки-тури на https://stremyanka.com.ua/, уважно дослідивши особливості різних моделей обладнання!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь