Сучасні та модні штори для ресторанів та кафе

Штори в будь-якому контексті виконують 2 функції: захищають приміщення від проникнення сонячного світла та додають йому затишку.

Тому до вибору оптимальної моделі потрібно підійти відповідально, особливо, якщо мова йде про зал ресторану або кафе. У даній статті ми розглянемо основні вимоги, яким повинні відповідати штори даного цільового призначення.

Де можна придбати якісні штори

Якщо ви шукаєте, де само можна замовити штори для ресторанів, радимо перейти за посиланням. У відповідному розділі ви знайдете великий вибір найменувань, які повністю відповідають контексту. Це якісні, доступні за ціною моделі, за допомогою яких можна зробити інтер’єр закладу більш оригінальним. Оформити замовлення можна на сайті або особисто звернувшись в салон.

Якщо у вас немає досвіду підбору подібних виробів, зверніться за консультацією до менеджерів компанії. Вони порадять найменування, які більш за інші підходять до вашого закладу.

Штори для ресторану по класу закладу

Дорогі, правильно підібрані штори в ресторані – підтвердження його класу. Але тут важлива доречність.

Для закладів преміум-класу найкращим рішенням стануть пишні штори з важких, щільних матеріалів з драпіруванням. Також доречно виглядатимуть багатошарові моделі, які поєднують в собі декілька відтінків, але вони повинні відгукуватися із загальною колірною гамою закладу. В такому ресторані можна повісити штори з бахромою та іншими елементами, характерними для класичних штор.

Якщо мова йде про невеликий заклад, то штори навпаки повинні бути легкими та невагомими, щоб не забирати на себе вільну площу. Тут також варто зупинятися на нейтральних, світлих відтінках, які дозволять візуально розширити зал. Якщо важливо зберегти вільний простір, вибирайте моделі зі стельовим типом кріплення. Якщо потрібні щільні штори через розташування вікон, використовуйте звичайні портьєри на люверсах.

Якщо ви продумуєте концепцію для кав’ярні або кондитерської, то варто розглянути такий напрямок як прованс. Штори в ньому виступають в якості головного декору.

Вони повинні бути світлих відтінків, з обов’язковим квітковим принтом та наявністю вишивки або мережива. Такі штори також можуть бути з ламбрекенами або на зав’язках. Але в готовому вигляді вони рідко зустрічаються в продажу, простіше замовити їх виготовлення під конкретний зал. В ідеалі з такого ж матеріалу повинні бути інші декоративні елементи, представлені в залі. Наприклад, серветки або скатертини, але тут все залежить від конкретної концепції.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь