Новини України: останні події у місті Харкові

30 Серпня. Харків горить. Серед постраждалих є поранені та вбиті.
Вранці 30 серпня мер міста Харків – Ігор Терехов – повідомив про те, що центр міста був обстріляний.

В результаті обстрілу є постраждалі. Можна подивитися новини України на сайті новинного порталу Espresso.

Мер Харкова зазначив, що артилерійський обстріл припав на центральну частину міста Харків. Обстрілу піддалася досить велика частина території міста. Досі влада не знає про кількість пожеж, а відомості про постраждалих уточнюються. Вранці влада обстежила територію міста і зафіксувала кілька районів, де в будинках побиті вікна в результаті обстрілів міста.

Як зазначав глава OVA з самого ранку — Олег Синегубов, серед постраждалих точно є один громадянин України. Глава зазначив, що обстрілу піддався Центральний район Харкова. Вже були зареєстровані руйнування, які призвели до заподіяння шкоди мінімум однієї людини. На даний момент всі відомості уточнюються. Швидше за все, що до вечора кількість постраждалих збільшиться. Також Олег Синегубов попросив усіх громадян Харкова залишатися в притулках і не залишати їх.

Ближче до обіду Ігор Терехов повідомив про кількох загиблих в результаті обстрілу. Як зазначив мер міста, вже надійшла інформація про обстріл п’ятиповерхового будинку і однієї зі шкіл. Обидві споруди розташовуються в центрі міста. Також мер отримав дані про трьох загиблих в результаті обстрілу і чотирьох поранених громадян.

Ближче до 11 години Ігор Терехов також уточнив відомості про постраждалих осіб. На той момент убитих було 5 осіб, а поранених – 9. З кожною годиною мер оновлює інформацію, а кількість постраждалих тільки збільшується. Також мер повідомляє відомості про саму пожежу в центрі Харкова. Згідно з перевіреними даними, горить найулюбленіше місце харків’ян.

За словами мера Харкова, для роботи були задіяні всі екстрені служби міста. Постраждалим зараз надається вся необхідна допомога, а всі дані продовжують уточнюватися і з’ясовуватися. Мер не виключає, що найближчим часом обстріл повториться, тому краще не залишати свої притулки.

Нагадаємо, що 29 серпня 2022 року Олег Синьогубов продемонстрував фото з останнього мітингу в Харкові.

Щоб залишатися в курсі всіх подій, пропонуємо перейти на телеграм-канал новинного порталу Espresso.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь