Останні місцеві новини міста Рівне

В області українського населеного пункту Рівного чоловік виловив 22-кілограмового сома, але відпустив його назад у водойму.

Відео з трофеєм можна подивитися на сторінці чоловіка в Фейсбук. Можна подивитися новини Рівного далі.

2 серпня Ігор Никитюк відправився на риболовлю, де зловив величезного сома і відпустив його назад. Вага риби досягає 22 кілограми. Свій вчинок ігор пояснив так: «справжні рибалки зрозуміють». Однак багато хто не розуміє, чому Ігор вирішив відпустити рибу на свободу, а не приготувати смачну вечерю.

Однак це не всі новини за 2 серпня 2022 року. Наступна звістка засмутила громадян Рівного. Так, у бойових діях загинув Юрій Юрчук – 46-річний командир відділення такелажного взводу. Прощання з героєм буде влаштовано 3 серпня о 10 годині на Майдані Шевченка в Костополі.

Місцевий уряд попросив місцевих жителів віддати данину поваги командиру і гідно провести його в останню дорогу. Сільська рада висловила щирі співчуття родині загиблого та відмітила, що кожен українець схиляє голову і пам’ятатиме подвиг відважного Юрія Юрчука, який знав, що таке честь, мужність і відвага, який відстоював свої цінності, цінності своїх близьких і рідних, цінності кожного громадянина України.

Також 2 серпня український репер Skofka випустив новий трек, який він назвав «Чути гімн». Свій твір виконавець присвятив другу дитинства –Валентину Коноводову, загиблому під час виконання військових обов’язків. Як зазначає виконавець, цей трек він присвятив відважному герою, який буде на завжди в його серці.

Окремо хотілося б відзначити хорошу роботу ювенального поліцейського відділу Рівного, який з 22 липня проводив активні пошуки 17-річної Мар’яни Міцуга. Так, 22 липня дівчина вирушила в обласний центр, а після різко перестала виходити на зв’язок. Днями дівчина планувала відправитися до Львова зі своїм товаришем.

Пошуки Мар’яни Міцуга проводилися правоохоронними органами влади та громадянами України. Правоохоронці встановили, що дівчина дісталася до Львова, а після вирушила в Рівне, де її і знайшли. З 17-річною дівчиною провели профілактичні роботи і повернули її додому до батьків.

Також успішно були знайдені і молода мама з сином, які пішли з дому після конфлікту з батьком хлопчика. Як повідомляють правоохоронні органи, з дівчиною і хлопчиком все добре. З ними також проведені профілактичні роботи та надана необхідна допомога фахівців.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь