5 переваг інтернет-магазину «Лео Кераміка» при виборі шпалер

Шпалери залишаються найпопулярнішим матеріалом для оформлення стін. Величезний вибір найменувань дозволяє знайти оптимальний варіант навіть при дуже обмеженому бюджеті.

Сучасні шпалери стійкі до зносу, естетично відповідають актуальним тенденціям та повністю безпечні. Їх досить легко клеїти та багато модифікації можна мити, що продовжує їх термін служби. Якщо вам потрібно купить обои на leoceramika.com/catalog/shpalery_601, вам варто звернутися до інтернет-магазину «Лео Кераміка». В ньому ви знайдете сотні варіантів шпалер від кращих вітчизняних та європейських компаній.

Відмінності вінілових та флізелінових найменувань

Різниця між вініловими та флізеліновимі шпалерами полягає в кількості шарів. У вінілових їх 2, тому такі шпалери вважаються більш міцними та довговічними. Їх набагато складніше пошкодити навіть при навмисному докладанні фізичної сили.

Вінілові шпалери також відрізняються тим, що ще на етапі виробництва їх обробляють спеціальними антисептиками, що виключає можливість утворення гнильних бактерій.

Саме тому фахівці рекомендують їх для використання в приміщеннях з підвищеною вологістю. Але висока за відмінні характеристики таких шпалер доведеться заплати відповідну ціну.

5 переваг інтернет-магазину «Лео Кераміка»

Придбати шпалери можна в будь-якому інтернет-магазині. Але чому варто вибрати саме «Лео Кераміку» — основні відмінності даної компанії від конкурентів:

  • в наявності представлені сотні унікальних найменувань, які можна замовити прямо зараз. Вам не доведеться чекати наступної поставки – все, що зазначено в каталозі, можна придбати;
  • співпраця з кращими світовими компаніями – тут ви знайдете продукцію відомих європейських марок, що славиться відмінною якістю та великим вибором колірних рішень;
  • доступна цінова політика – на сайті можна купити як недорогі паперові, так й ексклюзивні шпалери з незвичайною текстурою;
  • високий рівень сервісу – менеджери компанії завжди на зв’язку, тому ви можете звернутися до них за додатковою консультацією. Зв’язатися з менеджерами можна по одному з телефонів, зазначених на сайті, або через форму зворотного зв’язку;
  • швидка доставка – компанія володіє двома великими складами, що дозволяє максимально швидко відправляти продукцію в межах усієї України.

Розрахуватися за покупку можна готівкою при отриманні або банківським переказом. Всі подібні аспекти проговорюються з менеджерами в індивідуальному порядку.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь